Antena Meniu Search
x

Gerard Butler a lipsit de la nunta fratelui Madalinei Ghenea

Cumnata a Madalinei Ghenea nu a avut norocul sa fie furata de la propria nunta de Gerard Butler! Actorul scotian nu a insotit-o pe Madalina pentru ca ar fi eclipsat evenimentul

Vezi și

Madalina Ghenea a stralucit la nunta fratelui ei, Alin, cu aleasa inimii, Elena. Manechinul a purtat o rochie simpla, intr-o nuanta impresionanta de verde-smarald, la care a asortat o pereche de cercei cu cristale negre. Parul si l-a prins lejer.

Singura si coplesita de emotii. Madalinei i-a fost greu sa-si stapaneasca lacrimile in cea mai importanta zi din viata fratelui ei. Inainte sa intre in biserica mirii si invitatii, Madalina si-a strans mainile ca intr-o rugaciune, in care parea ca il ruga pe Dumnezeu sa aiba grija de mariajul fratelui sau. Alin si-a condus viitoare sotie in fata altarului, imbacat intr-un costum negru, elegant. La gat a purtat un papion tot negru. Elena a purtat o rochie superba, usoara, din straturi de voal, accesorizata cu un buchet la fel de simplu, de lavanda.

Dupa ce si-au jurat iubire vesnica la catedrala Sfantu Gheorghe, Alin si Elena s-au grabit sa ajunga la petrecerea care a avut loc intr-un cort imens, de culoare alba, amplasat pe Dealul Gradiste, unde a avut loc si cununia civila, in urma cu trei zile.

La petrecere, cei peste 150 de invitati au primit un meniu simplu, dar cu bun gust. "Este o gustare rece, o gustare calda, sarmalute traditionale din foi de varza si foi de vita, mamaliguta, smantana, ardei iute si un mix cu cartofi la cuptor, salata de ardei copti si castraveti la saramura", a detaliat bucatarul sef.

"Cred ca este un eveniment absolut normal, nu am facut nimic special. Suntem foarte emotionati toti, mai ales parintii mei si sunt fericita pentru fratele meu. Este foarte indragostit, stiu asta", a spus Madaline Ghenea.

Cei doi miri vor pleca in luna de miere abia in decembrie, din cauza serviciului. Madalina a spus ca ii va insoti si ca de aceasta data li se va alatura si Gerard Butler.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Gerard Butler a lipsit de la nunta fratelui Madalinei Ghenea