Antena Meniu Search
x

Video Fulgy al Clejanilor a fost prins drogat la volan: ''Mama mea ştie că sunt pui de şmecher''

Dan Manole, fiul Vioricăi de la Clejani, a fost prins drogat la volan, noaptea trecută. Agenţii l-au condus pe artistul cunoscut drept Fulgy la sediul Institutului de Medicină Legală pentru recoltare de probe biologice. A fost aşteptat acolo de părinţi. Incidentul are loc la un an după ce şi fiica celor doi artişti a provocat un accident sub influenţa drogurilor.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 30.05.2021, 10:40

Vezi și

Dan Manole, fiul Vioricăi şi al lui Ioniţă de la Clejani, s-a numărat printre şoferii traşi pe dreapta, noaptea trecută, în timpul uneii razii din Capitală. Aparatul drugtest l-a dat de gol pe artist. A arătat rezultat pozitiv la consum de cannabis. Tânărul în vârstă de 23 de ani a pus, prima dată, mâna pe telefon, pentru a imortaliza momentul.

Dan Manole, fiul Vioricăi de la Clejani: În viaţă trebuie să ştii de toate, frate.. mă bucur că mi se întâmplă asta, ca să vă demonstrez şi eu ceva la toţi mafioţii.

Poliţiştii l-au condus la sediul INML pentru a i se recolta probe biologice. 

Dan Manole, fiul Vioricăi de la Clejani: Îmi pare rău că mă vedeţi şi în ipostaza asta. Eu îmi asum tot ce spun, nu sunt un om rău.

Pe acelaşi subiect

Clejanii l-au aşteptat în curtea Institutului de Medicină Legală

Părinţii tânărului, Viorica şi Ioniţă de la Clejani, au stat alături de el. Cei doi au aşteptat în interiorul unui bolidul de lux, parcat în curtea Institutului de Medicină Legală.

Reporter: Ce părere crezi că o să aibă mama ta că ai ajuns lNML?

Dan Manole, fiul Vioricăi de la Clejani: Mama mea ştie că sunt pui de şmecher, că mama mea e şmecheră...

Dan Manole nu este singurul copil al cuplului de cântăreţi care are probleme cu legea. În urmă cu un an, sora lui acestuia, Margherita din Clejani, a fost prinsă şi ea drogată la volan, după ce a provocat un accident în Capitală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Fulgy al Clejanilor a fost prins drogat la volan: ''Mama mea ştie că sunt pui de şmecher''