Antena Meniu Search
x

Harrison Ford s-a prăbuşit cu avionul! Actorul se află internat în spital

Harrison Ford s-a prăbuşit cu un avion din Al Doilea Război Mondial pe un teren de golf din California. Actorul a supravieţuit, dar a suferit răni destul de grave. Mai mulţi trecători care s-au temut că avionul va lua foc i-au sărit în ajutor, înainte să ajungă medicii şi pompierii

Harrison Ford s-a prăbuşit cu un avion din al doilea război mondial pe un teren de golf din California. Actorul a supravieţuit, dar a suferit răni destul de grave. Mai mulţi trecători care s-au temut că avionul va lua foc i-au sărit în ajutor, înainte să ajungă medicii şi pompierii

Actorul de 72 de ani se află acum în sptial, în stare stabilă.

Pacientul a fost salvat de câţiva trecători, care erau aici, pe terenul de golf. Paramedicii de la departamentul de pompieri au efectuat rapid serviciile medicale de urgenţă.

Ford a suferit mai multe răni la cap, dar şi câteva fracturi. Imediat, la spital a ajuns şi fiul actorului, care a anunţat că tatăl său se simte bine.

Experţii spun că a efectuat o manevră de aterizare forţată perfectă, mai ales că la câţiva zeci de metri de locul prăbuşirii se afla un cartier rezidenţial.

Ford pilota un avion din cel de-al Doilea Război Mondial, care avea permisiunea să zboare până în luna octombrie a acestui an.

E a treia oară când actorul, în vârstă de 72 de ani, se prăbuşeşte cu un avion. În 1999, a scăpat teafăr, după ce avionul pe care îl pilota s-a prăbuşit, iar câteva luni mai târziu a suferit un nou accident aviatic, însă, de data aceasta, era pasager.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri Mondene » Harrison Ford s-a prăbuşit cu avionul! Actorul se află internat în spital