Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei de 22 decembrie 2017. Gemenii au o stare de spirit deosebită, iar Taurii vor avea parte de multe surprize

de Redactia Observator

la 22.12.2017 , 07:46

Berbecii vor avea parte de mici bucurii, de revederi emoţionante şi chiar pot afla noutăţi referitoare la un proiect care le-ar aduce beneficii anul viitor.

Taurilor li se pregătesc nişte surprize şi o să le fie mai uşor, din mai multe puncte de vedere , printre care cel financiar, şi asta pentru că le vor intra nişte bani.

Gemenii au o stare de spirit deosebită, vor afla noutăţi legate de viaţa personală, de sosirea cuiva de Crăciun sau de Revelion, daca NU vor pleca nicăieri. 

Vezi și

Pentru Raci e undă verde la deplasări şi vor putea pleca de azi. Şi-au propus să ajungă la rude sau la prieteni unde vor putea petrece sărbătorile.

Pe acelaşi subiect

Leilor li se confirmă un sejur asigurat în ţară sau în străinătate şi unde vor pleca împreună cu familia pentru a mai uita de muncă.

Fecioarelor le vor intra mai mulţi bani în casă, aşa că astăzi vor să cumpere tot ceea ce şi-au notat pe lista de priorităţi, obiecte de uz casnic şi cadouri pentru Crăciun.

Şi Balanţele îşi vor petrece ziua la cumpărături. Vor lua diverse lucruri utile, frumoase pentru casă şi familie şi o să mai primească şi nişte bonusuri, poate un voucher.

Scorpionii vor fi convinşi astăzi de nişte prieteni să plece împreună pentru câteva zile, în vacanţa de iarna, la o cabană sau la un hotel.

Săgetătorii îşi vor petrece ziua alături de o persoană care le insuflă energie, optimism şi ziua lor va fi presărată cu momente de bucurie, şi cu surprize din cele mai plăcute.

Pentru Capricorni astăzi visurile devin realitate. O veste primită din partea cuiva drag le oferă mult entuziasm.

Se umple puşculiţa Vărsătorilor şi vor lua de acolo cât e nevoie pentru a avea delicatese pe masa de sărbători şi cadouri minunate sub bradul de Crăciun.

Iar Peştii au şanse mari de câştig astăzi,  şi asta doar dacă vor negocia foarte bine o situaţie. Trebuie totul gândi la rece pentru că argumentele sunt în favoarea lor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei de 22 decembrie 2017. Gemenii au o stare de spirit deosebită, iar Taurii vor avea parte de multe surprize