Cea mai tare reţetă de sărăţele! Ai nevoie de doar cinci ingrediente
Sărbătorile vin "la pachet" cu bucate care mai de care mai interesante, însă pentru gospodine contează doar atât: să se facă rapid şi cu puţine ingredienţa. Iată o reţetă excelenta atât pentru Crăciun, cât şi pentru Revelion

Sărbătorile vin "la pachet" cu bucate care mai de care mai interesante, însă pentru gospodine contează doar atât: să se facă rapid şi cu puţine ingrediente. Iată o reţetă excelenăa atât pentru Crăciun, cât şi pentru Revelion
Spirale cu parmezan şi susan
Ingrediente:
1 foaie de aluat foietaj
- Rețeta perfectă de mucenici. Care este ingredientul-vedetă care le oferă un plus de savoare anul acesta
- O nouă şansă pentru un căprior lovit şi abandonat pe şosea. Helga, o şoferiţă cu inima de aur, l-a salvat de...
- Imagini spectaculoase surprinse în parcurile din Tokyo. Florile de cireş au transformat locul într-un peisaj de...
- O plantă rară, păzită zi și noapte într-o pădure din Târgu-Jiu. Cristi: "I se mai spune și floarea de șah"
- Reuniţi de destin, după 8 decenii. Cum s-au întâlnit la 95 de ani doi iubiţi din copilărie, datorită unei...
1 gălbenuş mixat cu 1 lingura de lapte
60 gr parmezan
10 gr seminţe de mac
10 gr de seminţe de susan prăjite
Mod de preparare spirale cu parmezan şi susan:
1. Încinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Da parmezanul pe razătoare.
3. Unge foaia de aluat cu gălbenuşul mixat.
4. Presara parmezanul pe foaie.
5. Trece cu sucitorul peste el de câteva ori.
6. Taie foaia în fâşii destul de înguste, fie cu un cuţit, fie cu o rolă specială de tăiat pizza.
7. Ia câte o fâşie de ambele capete şi răsuceşte-o invers. Strânge-o bine.
8. Pune faşiile într-o tavă unsă cu puţin ulei şi presara peste ele seminţele de mac şi de susan.
9. Bagă tava în cuptor pentru 10 minute.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰