Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei de 27 februarie 2018. Această zi se anunţă destul de aglomerată pentru Peşti şi una extrem de mohorâtă pentru Săgetători

Această zi se anunţă destul de aglomerată pentru Nativii Peşti. Cu multe decizii importante de luat. Partea bună este că reuşitele vor fi de partea lor.

de Redactia Observator

la 27.02.2018 , 07:46

Această zi se anunţă destul de aglomerată pentru Nativii Peşti. Cu multe decizii importante de luat. Partea bună este că reuşitele vor fi de partea lor.

Forma excelentă şi atitudinea pozitivă a Berbecilor îi vor ajuta să aibă rezultate de invidiat pe toate planurile.

În schimb, Taurii ar putea avea ceva conflicte la locul de muncă...cu care s-au învăţat deja. Însă, de data aceasta disputele vor fi constructive.

Vezi și

Gemenii sunt foarte matinali şi eficienţi. Vor termina treburile în prima parte a zilei, iar apoi se pot relaxa în familie. 

Pe acelaşi subiect

Ziua de marţi se anunţă a fi perfectă pentru Raci. E posibil să primească o primă sau o mărire de salariu. Ar fi indicat în continuare să dea dovadă de perseverenţă şi planificare atentă.

Toată ziua, Leii vor fi cu mintea departe, dar nicidecum la treburile profesionale. Aşa că, ar fi bine să fie atenţi la acte şi la documente pentru că altfel riscă să le piardă.

Lupta pentru a avansa la locul de muncă nu s-a terminat pentru Nativii Fecioară. Dacă vor să reuşească, ar fi bine să fie puţin mai temperaţi. 

Dacă Balanţele vor reuşi să evite discuţiile în contradictoriu, deşi s-ar putea să fie cam greu.Şi-ar asigura o zi liniştită şi cu succes pe toate planurile.

Scorpionii nu stau foarte bine la capitolul bani. Dar chiar şi aşa vor depăşi cu fruntea sus toate obstacolele. 

Timpul parcă s-a oprit în loc pentru Săgetători. Singura lor dorinţă este să treacă cât mai repede această zi. 

Capricornii cer prea mult astăzi. Vor ca toate proiectele demarate să aibă rezultate peste noapte. Răbdarea este absolut necesară!

Familia este locul celor mai frumoase evenimente, de aceea este o plăcere să te întorci acasă după o zi solicitantă. Ei bine, pentru Vărsători astăzi e posibil să nu fie o plăcere. Partenerul de viaţă a devenit dintr-odată foarte cicălitor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei de 27 februarie 2018. Această zi se anunţă destul de aglomerată pentru Peşti şi una extrem de mohorâtă pentru Săgetători