Antena Meniu Search
x

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017: Află ce îţi rezervă astrele luna următoare!

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Luna octombrie aduce schimbări pentru toate zodiile, unele mai bune, altele mai puţin bune.

HOROSCOP 2017. Luna octombrie aduce schimbări pentru toate zodiile, unele mai bune, altele mai puţin bune.

HOROSCOP 2017. Iată care sunt previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte, potrivit site-ului acvaria.com:

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Previziunile astrologice pentru Berbeci octombrie 2017

Pe acelaşi subiect

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Cu Marte și Venus, umăr la umăr în Fecioară, în cea mai mare parte a lunii, te poți aștepta la un program destul de încărcat la serviciu, depui energie, dar și plăcere în ceea ce faci, pentru că cele două planete te ajută să te concentrezi serios la sarcinile de zi cu zi, să ți le asumi și să le duci la îndeplinire cu responsabilitate, dar fără a le considera niște corvoade, ci chiar îți plac.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Abia spre final de lună, zona rămâne liberă, cele două planete vor părăsi pe rând zona locului de muncă, deci nu vei mai fi la fel de implicat, dar asta nu înseamnă că nu vei fi la fel de serios la serviciu, ci doar nu vei mai avea la fel de mult interes pentru ceea ce te așteaptă în agenda de zi. Ba, după un an ântreg de muncă, mai ai și tu ocazia să respiri un pic, deci ia o pauză. 

Berbec Octombrie 2017: iubirea și viața de cuplu

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Toată viața înveți, ca atare ești în continuare înscris la o școală a vieții la care ți se predă lecția răbdării, a toleranței, a așteptării, a responsabilității în tot ce ține de viața în doi. Cu aglomerația de planete din Balanță, luna aceasta - căci se vor aduna pe rând aici Soarele, Mercur, Venus și Marte – te poți aștepta la o activare a relației de cuplu, de parcă pui mai mult preț pe ideea de doi, pe reciprocitate, pe cooperare, pe dialog, și mai puțin pe propria persoană.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. E o lună interesantă, pentru că, pe 10 octombrie, Jupiter, cel care te-a provocat din plin în ultimele 12 luni - mai ales prin viața de cuplu - părăsește Balanța și te lasă în pace pentru vreo 11 ani de acum înainte, dar parcă va lipsi ceva din relația de cuplu. Profită de energiile planetare care îți cer mai mult ca oricând să te preocupi de partener, să asculți ce zice, ce vrea, ce are nevoie, dar să-ți exprimi și tu părerea, ba chiar să luați și unele din cele mai importante decizii din ultima vreme.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Parcă e vremea unor schimbări de atmosferă în inima ta, parcă simți altfel, parcă te manifești altfel, și vei privi lucrurile dintr-o perspectivă mai matură și mai profundă.

TAUR (21 aprilie - 21 mai)

Previziunile astrologice pentru Tauri în octombrie ​2017

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Jupiter a dinamizat intens viața profesională în ultimele 12 luni, dar acum, pe 10, îi spui bye-bye lui Jupiter, care lasă în urmă un ciorchine întreg de plabete adunate încă grămadă la poarta locului tău de muncă. Jupiter a cerut mult de la tine în ultimul an, te-a ajutat să cântărești serios ce poți, ce știi, ce vrei, ce ai de dat, ce meriți, ca atare mai ai 10 zile din luna octombrie să mai iei ultimele decizii cu privire la munca ta.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Dacă nu ai schimbat jobul în ultimele 12 luni, mai e timp luna aceasta, când intră și Marte în Balanță, dar fără Jupiter aici, ceva se schimbă, atmosfera devine alta, dar rămâne de văzut dacă se relaxează, sau se aglomerează și mai și!  Jupiter a fost și un aliat al succesului, dar și al muncii serioase, punând accent pe colaborare, pe cooperare, pe lucrul de echipă, dar, fără el acolo, se pare că ești doar tu cu forțele proprii.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Primele zile ale lunii, cu ultimele forțe ale lui Jupiter în Balanță, mai ai timp – dacă n-ai făcut-o deja la finalul lui septembrie - să iei decizii capitale, poate cam bruște, poate surprinzătoare, poate cam incomode, cu privire la locul de muncă, deci ai curaj, asumă-ți noua direcție și, dacă tot ai decis, ține-te de ea cu încredere. Simțeai nevoia unei schimbări: iat-o! 

Taur Octombrie 2017: iubirea și viața de cuplu

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Venus și Marte vor sta o vreme mână-n mână în zona iubirii pe harta ta, ceea ce, desigur, îți convine de minune, pentru că vor canaliza toată energia și atenția ta spre ceea ce simte și are nevoie inima ta, spre ceea ce ai tu de dăruit celuilalt.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. E un moment ideal pentru a vorbi despre viitor, pentru a visa la ziua de mâine, pentru a face planuri frumoase alături de cel drag, dar atenție, deși perioada susține visele, le alimentează și pe cele imposibile, utopice, mult idealizate, visând chiar mai mult decât e posibil să se materializeze. Ca atare, unii Tauri, acum, dacă sunt îndrăgostiți, ar putea să fie atrași de iluzii, de iubiri imposibile, de planuri intangibile, ca atare rămâi ancorat în realitate și nu visa ceea ce nu poți primi și nici nu privi iubirea ca pe ceva ideal, doar în tonuri de roz.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Poți cădea, mai târziu, de la înălțimea marilor tale iluzii, pentru că acum sunt mult alimentate visele lipsite de realism, lipsite de consietență, prea frumoase ca să fie adevărate... Poate iubești pe cineva care îți promite multe și mărunte și tu crezi... sau tu faci declarații pompoase, dar după o vreme, vai, se dezumflă balonul... Norocul tău e că, pe 10, Jupiter intră în Scorpion, adică în zona dedicată vieții de cuplu și va cere de la tine mai multă profunzime, ca atare, te va trage brusc înapoi la realitate și vei începe să tratezi mai serios viața de cuplu. Poate mult prea serios!

GEMENI (22 mai - 21 iunie)

Previziunile astrologice pentru Gemeni în octombrie ​2017

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Jupiter părăsește zona iubirii și va bate, luna aceasta, la poarta locului tău de muncă. Intră în Scorpion și va sta acolo un an de acum înainte, semn că urmează mari mișcări de trupe și provocări în ce privește serviciul. Cei care așteptau altceva, pot întrezări noul la orizont chiar acum! Dar Jupiter va cere mult de la tine ca angajat, ca profesionist, ca antreprenor, ca executant, pentru că te obligă să privești munca mult mai serios, dintr-o perspectivă mult mai profundă și deloc ușoară.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Potențialul tău - latent, ascuns, secret - iese la iveală și ai la dispoziție un an de acum înainte să sondezi adânc printre resursele tale interioare ca să descoperi ce știi sau poți tu cu adevărat, să-ți pui întrebări existențiale și chiar să ai curajul să schimbi macazul. Spre alt job, spre alt domeniu de activitate, spre alt sens profesional.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Lucrurile se vor dinamiza și mai mult de luna viitoare, dar acum ești cuprins de emoția elevului care intră pentru prima oară la școală sau a studentului-boboc în primele zile de facultate, curios de ce urmează. E începutul, deci e încă liniște... 

Gemeni Octombrie 2017: iubirea și viața de cuplu

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Jupiter ți-a aprins inima în ultimele 12 luni mai mult ca oricând, dar pe 10 își ia rămas bun de la inima ta și o mai lasă în pace. Poate a agitat spiritele, poate a făcut-o să bată mai tare, poate a supus-o unor adevărate încercări, dar după ce va părăsi Balanța, se poate vorbi de o oarecare liniștire a vieții sentimentale.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Mult mai bine va fi de la finalul anului, când și Saturn și Luna Neagră vor mai lăsa viața de cuplu în pace, pentru că prea a fost provocată din greu în ultima perioadă, dar până atunci nu trebuie să scazi ritmul, ci să fii la fel de preocupat de viața în doi, de ce vrea partenerul, de ce are el nevoie, pentru că, vrei - nu vrei, trebuie să dăruiești mult, dacă vrei să primești la nivelul visat. Ține minte zicala: așa cum îți așterni așa vei dormi. Cam așa se întâmplă la început de lună, când vei fi în fața unui eveniment sau a unei decizii surprinzătoare prin care viața sentimentală capătă alt sens sau altă tonalitate decât înainte, pentru că privești spre viitor cu mai mult interes. Sau doar te grăbești să treci la alt capitol.

RAC (22 iunie - 21 iulie)

Previziunile astrologice pentru Raci în octombrie ​2017

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Parcă vrei altceva și în plan profesional, deși mutarea lui Jupiter în altă zodie nu e neapărat direct legată de serviciu, dar la începutul lunii, pe ultima sută de metri a lui Jupiter încă în Balanță, ceva te stimulează intens spre o schimbare. Poate tot așteptai un miracol și nu mai venea, un impuls interior să faci schimbarea de direcție, de locație, de job, și acum ești pregătit s-o faci.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Profită de combinația de planete care îți va da curajul deciziei, finalmente, deși multă vreme ai tot tergiversat alegerea, ai tot amânat-o, ai tot fugit de ea, încă nehotărât, așteptând s-o facă altcineva în locul tău, dar acum parcă ești un pic strâns cu ușa, trebuie să te decizi repede, dar e după un prelung proces de gândire și analiză anterioară, nu înseamnă că decizi în pripă, ci doar că nu mai poate aștepta! Ai ajuns la o concluzie și spui clar și răspicat încotro vreo să mergi. Se presupune că ai analizat totul pe toate părțile, și pro și contra, până în cele mai ascunse unghere, și știi mult mai bine ce trebuie să faci, ca atare ești pregătit de marea decizie cu iz profesional. Pentru unii - sau chiar și pentru tine - poate suna ciudat sau neașteptat, dar ești împins de la spate de ceva care spune: acum e momentul! Și o faci! 

Rac Octombrie 2017: iubirea și viața de cuplu

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. De 11 ani aștepți să revină Jupiter la poarta inimii tale! Iată că se întâmplă luna aceasta, deci privește data de 10.10 ca pe un eveniment de scris cu litere de aur în calendar. Dacă erai în căutarea iubirii, pune-ți speranțe în Jupiter care, timp de un an de acum înainte, se va ocupa de inima ta. Viața sentimentală devine mult mai profundă, nu mai e o o joacă, dar și mult mai înflăcărată, mai aventuroasă, mai plină de neprevăzut.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Încetul cu încetul, în următoarele luni, i se vor alătura lui Jupiter și alte planete - Soarele, Mercur, Venus, Marte - care vor pune și ele umărul la construcția pe care o ridici în inima ta. Imaginează-ți viața sentimentală ca un zbor cu parapanta, ca o alunecare pe tiroliană, ca un sport extrem timp de un an de zile, dar numai de tine depinde ce simți: frică sau atracție, durere sau plăcere, vrei să fugi sau să te confrunți cu aceste senzații? 

Citește și HOROSCOPUL ANULUI 2017: Află ce îţi rezervă astrele în noul an!

LEU (22 iulie - 22 august)

Previziunile astrologice pentru Lei în octombrie 2017

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Luna Neagră a destabilizat ceva la serviciu încă de luna trecută, dar acum se reașează toate pe un făgaș normal. Se mai liniștesc unele aspecte, ba chiar ai senzația că jobul nu te mai preopcupă la fel de mult, fiind mult mai concentrat pe viața personală după ce Jupiter va intra, pe 10, în Scorpion.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Acolo te preocupă cele mai multe, deci treci sarcinile de serviciu cumva pe un plan secund, poate și pentru că s-au mai liniștit unele lucruri. E destul de liniște în plan profesional, ceea ce te marchează cel mai mult fiind o emoție ciudată, ca și cum simți, presimți că ceva urmează să se întâmple. E liniștea dinaintea furtunii, pentru că de la anul se va anima atmosfera și în cariera ta, deci profită, cumva, de calmul aparent, pregătind conștiincios terenul pentru viitor.

Leu octombrie 2017: iubirea și viața de cuplu

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Viața de cuplu e un pic luată prin surprindere de evenimente care te obligă la reacții rapide, de surprize, de schimbări din mers care te fac să trăiești la intensitate maximă. Se formează un aspect planetar care face ca inima ta sa bată mai tare și să te împingă la reacții destul de abrupte, de parcă iei decizii radicale, sau faci declarații neașteptate.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Se schimbă ceva în modul tău de a relaționa, dar poate și de a gândi, la urma urmei, de parcă se deschide o supapă mult timp blocată și dintr-o dată curg de acolo emoții încătușate, idei neexprimate, vise înăbușite sau uitate, dorințe pe care nu aveai curajul să le emiți în Univers, ca un vulcan de emoții care erupe.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Profită de acest vânt de neprevăzut care bate acum prin viața ta de cuplu pentru a schimba ceva: macazul, mentalitatea, modul de a comunica, modul de a relaționa, modul de a vorbi sau a gândi sau... chiar relația!

FECIOARĂ (23 august - 22 septembrie)

Previziunile astrologice pentru Fecioare în octombrie 2017

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Surprize pot apărea pe ultima sută de metri ale lui Jupiter prin Balanță, pentru că, nici nu știi de unde, apare ceva care poate avea efecte dintre cele mai uimitoare în plan profesional. Brusc, iei o decizie pe care ai tot amânat-o, considerând că nu ești pregătit, că nu e momentul ș.a.m.d. dar nu mai poți amâna.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Spune ce ai decis și e posibil să apară efecte dintre cele mai interesante, care nu sunt ușor de acceptat pentru o fire dornică de liniște și ordine în viața sa. Cine știe? O schimbare bruscă de job, de ocupație, de funcție, de locație, de prigram de lucru - dar și de salariu, posibil - te destabilizează un pic, cere mult de la tine, deci trebuie să te repliezi repede, ca să nu stai în dezechilibru mult timp.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Te vei relaxa după ce te vei mai obișnui cu efectele schimbării, deci acum e normal să te simți ciudat, pentru că nu știi ce urmează, dar dacă tot s-a întâmplat, ai puțintică răbdare să se sedimenteze apele ca să apară și urmările bune ale deciziei luate. Nu e genul tău să decizi brusc sau pripit, dar s-a întămplat și îți asumi alegerea, chiar dacă, pe moment, totul e de-a-ndoaselea. Spre final de lună se calmează spiritele ca și cum nimic n-ar fi fost, reintrând în normal. 

Fecioară octombrie 2017: iubirea și viața de cuplu

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Începi luna cu cele două planete ale iubirii chiar în zodia ta. E un moment bun pentru o relație nouă, dar trebuie să treci peste emotivitate, timiditate sau teamă și să scoți la iveală ce ai pe suflet. 

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Riscul unor decepții planează peste inima ta. Mai bine folosești acest aer de profunzime pentru a descoperi ce trebuie schimbat, luând la bani mărunți cu luciditate și calm, ceea ce n-a mers, ceea ce a fost marcat de iluzie și fals, deci, cu alte cuvinte, să faci lumină și ordine în viața ta, dar începe curățenia... cu tine!

BALANŢA (23 septembrie - 22 octombrie)

Previziunile astrologice pentru Balanțe în octombrie 2017

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Începutul de lună nu prea e pe placul tău, la serviciu, pentru că mereu ai impresia că ești criticat pe la spate, acuzat, judecat, luat la băni mărunți, ba chiar sunt momente când ți se pare că ai numai inamici. Nu e chiar așa, îți vei reveni repede după ce zodia ta se va umple de planete, dar stai cumva ca pe ghimpi ca nu cumva să se reactiveze pe undeva acea emoție ciudată că ceva se întâmplă în spatele tău.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Profită de vântul prielnic pentru orice gen de nou început: ești favorizat, chiar dacă Jupiter te părăsește. Dar se presupune că a lăsat în urma sa toate resursele necesare pentru tot ce ai de făcut de acum inainte alți 12 ani de zile! Ești cu bateriile încărcate, așadar, la treabă! 

Balanță octombrie 2017: iubirea și viața de cuplu

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Și Venus și Marte dau buzna în zodia ta luna aceasta, ceea ce e bine primit, pentru că ambele se ocupă de viața ta sentimentală. Este un moment bun să intensifici focul la motorul de iubire, să te implici mai mult, să așezi nevoile tale și ale partenerului pe primul plan, să le exprimi, să dăruiești și să primești deopotrivă. Totuși, nu e o lună oarecare, pentru că cel pe care te-ai putut baza în ultimele luni - Jupiter - părăsește zodia ta și se mută în Scorpion, deci ceva îți va lipsi, ceva se mai răcește, ceva nu mai e la fel ca până luna trecută când Jupiter te umplea de energie, de bună dispoziție, de chef de iubire, de dorință de cooperare.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. De luna viitoare probabil va fi și mai tern, deci profită de ultimele zile ale lui Jupiter – prima decadă a lunii - în zodia ta pentru a mai face ultimele modificări, pentru a mai lua ultimele decizii importante pentru tine și pentru jumătatea ta. 

SCORPION (23 octombrie - 21 noiembrie)

Previziunile astrologice pentru Scorpioni în octombrie 2017

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Conflictele vor fi mari la serviciu, si cum mai intră si Jupiter în zodia ta, simti că se pune gaz pe foc si poti răbufni de la orice. De fapt, acestă planetă te va face să devii mult mai bătăios, mai expansiv, dar poate si mai curajos sau încrezător în propria persoană, dar a grijă totusi cum îti demonstrezi valoarea.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Ai totuși sentimentul că ceva se întâmplă în cariera ta, că finalmente ai ajuns la niste concluzii, că a venit vremea unor decizii capitale, sau poate, după luni si luni de muncă sau de studiu, se întrevede deja ceva concret la orizont. Ai sentimentul că esti pe drumul cel bun, animozitătile scad și esti mândru că lumea te descoperă, te remarcă, te laudă.

Scorpion octombrie 2017: iubirea și viața de cuplu

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Cum să nu intri în lumina reflectoarelor când Jupiter bate la poarta ta și te întreabă: primești cu norocul? Căci da, Jupiter e numit marele benefic, și cât timp va poposi în zodia ta, toate ar trebui să-ți meargă de minune pe toate planurile. Deci inclusiv în iubire.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Prima parte a lunii e ca o poveste idilică, totul pare frumos, visezi la viitor alături de persoana iubită, totul pare roz si dulce... Dacă nu e cineva alături de tine, îti imaginezi totul în detaliu, ca într-un scenariu de film, asa cum ai dori să fie... Totusi, rămâi cu picioarele pe pământ, nu te lăsa furat de iluzii sau povesti prea frumoase ca să fie adevărate, ca nu cumva să alergi după himere. 

SAGETĂTOR (22 noiembrie - 21 decembrie)

Previziunile astrologice pentru Săgetători în octombrie 2017

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Nu poti să nu te aprinzi când e vorba de planuri mărețe în carieră. Așa esti tu, un motor de energie, un expansiv, un entuziast, si evident că orice plan nou, orice idee nouă te face să sari în sus de entuziasm. Prima parte a lunii e plină de astfel de idei, una mai incitantă ca cealaltă, dar trebuie să recunosti că te aprinzi cam tare.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Din a doua parte a lunii, nu mai visezi, dar măcar gândesti pozitiv si spui că totul este bine. Implică-te, munceste, asumă-ti sarcini adecvate, pentru că Marte te ajută aproape toată luna să ajungi la roadele visate, pas cu pas, etapă cu etapă. Nimic nu primesti pe gratis, totul e cu muncă, dar primesti, asta e important! 

Săgetător octombrie 2017: iubirea și viața de cuplu

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Ceva ciudat se petrece în sufletul tău, încep să te macine niște griji, niste suspiciuni, niste semne de întrebare, si nu e exclus ca ele să aibă o oarecare legătură si cu iubirea. Dintr-un ungher ascuns al inimii ies la iveală regrete sau temeri, începi să te comporti cam ciudat. Lumea va spune despre tine că esti diferit, dar asta pentru că nu mai esti atât de sigur pe tine, fricile nu te lasă în pace, dar nu ai de ce!

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Iubirea poate căpăta un avânt fantastic în primele zile ale lunii, dar e posibil ca avântul acesta să se stingă cam repede, de parcă te-ai dezumfla înainte de a ajunge la punctul de apogeu.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Fii entuziast, asa cum esti de obicei, si nu abandiona dacă mai apar si piedici, deci nu te retrage din cursă prea devreme. Că se mai încing si conflicte în cuplu, asta e adevărat, dar tu esti cel care reuseste să tacă primul, să se retragă înainte de a se flamba prea tare situatia.

CAPRICORN (22 decembrie - 19 ianuarie)

Previziunile astrologice pentru Capricorni în octombrie 2017

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Cariera e în centrul atentiei luna aceasta, de vreme ce acolo se adună cele mai multe energii planetare. Îti ies toate de minune, deci implică-te serios în orice activitate care-ti place pentru că da, succesul vine mai ales dacă depui pasiune în ceea ce faci.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Îl mai ai încă pe Jupiter în zona carierei în prima decadă a lunii, deci, dacă nu ai luat deja unele decizii majore, dacă ai tot amânat cine stie ce schimbare sau nou început, fă-le acum, nu mai amâna! Cariera se animă mai mult, dar după ce Jupiter va părăsi acest sector, s-ar putea spune că nu mai e la fel de importantă ca în ultimul an.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Se presupune că pe perioada trecerii lui Jupiter pe aici, prin zona cea mai înaltă a imaginii tale, si-a lăsat amprenta în cel mai benefic mod posibil. De acum trebuie doar să întretii focul, să mentii pozitia atinsă si să muncesti cu plăcere pentru ceea ce te reprezintă, având curajul să tintesti si mai sus! 

Capricorn octombrie 2017: iubirea și viața de cuplu

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Discuti cu partenerul tău cât se poate de realist, pentru că ai tu niste bănuieli că-ti ascunde ceva sau a creat o altă impresie decât ar fi lucrurile în realitate. Poate încearcă să-ti facă tie plăcere, să nu te deranjeze cu ceva, dar cum tu esti o fire practică si realistă, ai vrea mai degrabă niste adevăruri spuse franc în fată decât un ambalaj frumos, dar fals.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Gândește pozitiv, bucură-te de iubire, de viata în doi, de ceea ce merge bine între voi, si nu mai căuta nod în papură cu orice pret, pentru că nu te ajută cu nimic. De fapt, la originea celor mai mari deceptii ar putea fi niste vechi discutii, în care partenerul ti-a promis marea cu sarea iar, acum, realitatea îti arată că au fost vorbe-n vânt. 

VĂRSĂTOR (20 ianuarie - 18 februarie)

Previziunile astrologice generale pentru Vărsători în octombrie 2017

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Jupiter bate tare la ușa ta luna aceasta, la ușa pe care scrie: carieră. Se presupune că începe o etapă de un an din viata ta în care toate ar trebui să meargă ca pe roate. Tot felul de lucruri se schimbă în bine sau se dau peste cap, deci să nu te mire că începe un proces masiv de transformări profesionale.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Totusi, schimbările nu vin pe gratis, ci ti se cere ceva efort, de exemplu de a învăta, de a acumula noi experiente, de a accepta sfaturi de la altii, de a face echipă cu cineva care te completează, deci nu esti singur în acest nou drum. Ai de la cine învăta, cineva este alături să te îndrume pe acest urcus rapid, dar greul pe umerii tăi rămâne. Ai deci curaj să urci pieptis, oricât de lungă ar fi panta din fata ochilor! 

Vărsător octombrie 2017: iubirea și viața de cuplu

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Esti cam iritat la început de lună, sunt multe momentele când descoperi că ai cu totul alte principii sau altă viziune asupra lucrurilor decât restul lumii, inclusiv decât partenerul tău, deci să nu te mire că se iscă dispute din orice.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Ar fi bine să lași loc de dialog, să discuti pasnic, să asculti și părerea celuilalt, pentru că s-ar putea ca fiecare să aibă dreptate si să găsiti o cale de mijloc numai bună pentru a restabili armonia. Dacă discutati serios, matur si mai ales cu entuziasm despre viitor, despre ce visează fiecare din voi de la viata în doi, ati putea ajunge la niste concluzii de toată frumusetea. Se pare că acum e vremea lor, deci ai grijă ce decizii iei, după principiul: cum îti alterni - asa vei dormi.

PEŞTI (19 februarie - 20 martie)

Previziunile astrologice pentru Pești în octombrie 2017

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Ce a fost mai greu, în carieră, s-a dus odată cu lunile trecute când Luna Neagră si Saturn ti-au cam dat dureri de cap la serviciu. Parcă esti mai curajos, ai mai multă energie, mai mari ambitii de a arăta cine esti, si ti-au priit ultimele hopuri pe care le-ai trecut cu brio, pentru că ti-au demonstrat că poti, că faci fată la orice mare încercare, deci nu are rost să te îndoiesti de valoarea ta.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Ai putea avea acum curajul să faci un pas în fată, să iesi din anonimat, din umbră sau dintr-o zonă de confort care nu te lasă să te manifesti. După ce Jupiter va intra în Scorpion, pe 10, n-ar fi deloc ciudat să se nască în mintea ta idealuri noi, dorinte noi de extindere, de crestere, pentru a te lăsa atras de lucruri noi, pentru a urca si mai sus. 

Pești octombrie 2017: iubirea și viața de cuplu

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Greu pentru tine să tragi o linie clară între ce-ți spune inima și ce-ți spune mintea, pentru că s-ar putea să fie în totală contradicție, luna aceasta. Vor fi momente când vei descoperi că nu esti pe aceeasi lungime de undă cu partenerul, că el spune una si tu întelegi alta, că tu vrei una si el oferă alta, dar încearcă să privesti lucrurile la rece, fără prea multe asteptări.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Revino cu picioarele pe pământ, lasă visele frumoase, lasă povestile din filme, si ia-l asa cum e. Nu este exclus ca partenerul să fie atât de direct luna aceasta cu tine încât să rămâi si tu cu gura căscată că se comportă asa, lipsit de delicatete, de parcă uită că inima ta mai are nevoie si de visare. Îti cam taie iluziile, asa e, si cazi de la înăltimea marilor tale sperante, dar e nevoie si de o trezire la realitate, oricum ar suna ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » HOROSCOP OCTOMBRIE 2017: Află ce îţi rezervă astrele luna următoare!