Antena Meniu Search
x

HOROSCOPUL ANULUI 2017: Află ce îţi rezervă astrele în noul an!

HOROSCOP 2017. Schimbarea pare a fi cuvântul care guvernează anul 2017. Noul an va aduce schimbări pentru toate zodiile, unele mai bune, altele mai puţin bune. Chiar dacă nu suntem dispuşi să facem vreo modificare în viaţa noastră, se pare că schimbările se vor produce oricum.

HOROSCOP 2017. Schimbarea pare a fi cuvântul care guvernează anul 2017. Noul an va aduce schimbări pentru toate zodiile, unele mai bune, altele mai puţin bune. Chiar dacă nu suntem dispuşi să facem vreo modificare în viaţa noastră, se pare că schimbările se vor produce oricum.

HOROSCOP 2017. Iată care sunt previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte, potrivit site-ului eastrolog.ro:

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Previziunile astrologice pentru Berbeci în 2017

HOROSCOP 2017. Uranus se află în continuare în Berbec pe tot parcursul anului, îndemnându-te la revoluții personale de mare anvergură și la schimbarea mentalității în ceea ce privește modul în care înțelegi să te arăți celorlalți.

HOROSCOP 2017. Nevoia de independență a Berbecilor este puternic accentuată în 2017, la fel și impulsivitatea. Prin urmare, este recomandat să fii prudent(ă), pentru că altfel îți poți transforma cu ușurință viața într-un haos.

HOROSCOP 2017. În lunile mai și noiembrie 2017, Berbecii sunt încurajaţi să îşi armonizeze experiențele trecute cu intențiile legate de viitor și să dea dovadă de răbdare și perseverență dacă vor să aibă rezultate solide pe termen lung.

HOROSCOP 2017. În ceea ce privește filozofia de viață, vei avea timp să te gândești și să te tot răzgândești din aprilie până în august 2017. Apoi, până la finele lunii decembrie 2017, ar trebui să tragi concluzii și să vezi cum poți aplica tot ce ai învățat nou pentru a-ți începe cariera sau pentru a o îmbunătăți. Sau care dintre ofertele primite merită atenția ta.

HOROSCOP 2017. Reinventarea prin care trec Berbecii în acești ani poate provoca în 2017 nu doar crize personale, ci și parteneriale, mai ales în martie și la sfârșit de septembrie, început de noiembrie. Este indicat să eviți deciziile bruște, impulsive. Începând cu 10 octombrie 2017, se poate deschide o perioadă fastă pentru Berbeci din punct de vedere financiar, cu șanse mari de a atrage sprijin financiar sau de a găsi soluții pentru datoriile făcute în anii precedenți. 

HOROSCOP 2017. În ceea ce privește sănătatea, Berbecii nu au de ce se plânge în 2017.

Berbec 2017: iubirea și viața de cuplu

HOROSCOP 2017. Ai multe de clarificat în plan partenerial în 2017, mai ales dacă, încă de anul trecut, pendulezi între a te căsători sau nu, a divorța sau nu, ori dacă ai căzut în mrejele vreunei relații la distanță.

HOROSCOP 2017. Te poți simți tentat(ă) chiar să te întorci spre vreo iubire mai veche, drept consolare, dacă nu îți place cum arată relația ta actuală. Nu este însă cea mai bună soluție și poate că este cazul să iei în considerare o schimbare de mentalitate în ceea ce privește de modul în care gestionezi momentele de criză.

HOROSCOP 2017. Am putea spune că anul 2017 vine cu durerile creșterii, atât pentru Berbeci cât și pentru partenerii lor de viață. Se poate să descoperiți că sunteți în etape diferite, poate chiar opuse, de dezvoltare personală și este nevoie de efort pentru a putea găsi un ritm comun de evoluție sau pentru a putea menține un parteneriat coerent, funcțional, respectându-vă unul altuia obiectivele personale.

HOROSCOP 2017. Anul 2017 poate fi presărat cu separări și reveniri sau cu rupturi bruște. Dar nici împăcările surprinzătoare nu sunt excluse, așa că dă-ți interesul!

HOROSCOP 2017. Este bine să ții minte că intervalul 20 iulie - 20 septembrie 2017 poate fi deosebit de avantajos pentru a te pune în valoare atât în ochii sexului opus, cât și din punct de vedere profesional.

TAUR (21 aprilie - 21 mai)

Previziunile astrologice pentru Tauri în 2017

HOROSCOP 2017. Anul 2017 se anunță dinamic pentru Tauri, mai ales din punct de vedere profesional și financiar.

HOROSCOP 2017. Schimbările bat la ușă și pot genera stres, dar dacă înveți să nu te opui cu obstinație, totul se poate transforma în entuziam și elan creator. Negativismul îți poate crea însă probleme de sănătate, tensiuni nervoase inutile și, de aceea, se recomandă prudență mai ales în primele opt luni ale anului 2017. Se impune din partea ta o schimbare de mentalitate, o eliberarea de temeri și de autolimitări care îți împiedică dezvoltarea.

HOROSCOP 2017. Ritmul tău de viață ar trebui revizuit, pentru că altfel riști să stagnezi atât în plan personal cât și profesional și/sau să te îngrași peste măsură. 

HOROSCOP 2017. Relațiile Taurilor tind să devină promițătoare în ultimul trimestru din 2017. Te poți aștepta la beneficii materiale și emoționale cum n-ai mai avut de multă vreme.

Taur 2017: iubirea și viața de cuplu

HOROSCOP 2017. Prima parte a anului 2017 pare să fie liniștită în viața amoroasă a Taurilor.

HOROSCOP 2017. Dacă ai ajuns în pragul divorțului, în 2017 se recomandă atenție în ceea ce privește partajarea bunurilor comune. Sunt slabe șanse ca acest lucru să se poată rezolva amiabil, mai ales dacă între tine și pereche se duce un război surd de mai mulți ani.

HOROSCOP 2017. De asemenea, este mai mult decât indicat să clarifici situația unei relații pe care, din motive de moralitate sau de orice alt fel, ai ținut-o ascunsă până acum. Este cazul să decizi dacă o porți spre un alt nivel, mai profund, sau dacă renunți la ea.

HOROSCOP 2017. A doua parte a anului 2017 pare să aducă Taurilor mai multă armonie și posibilitatea de a înfiripa relații amoroase noi ori de a oficializa o relație sentimentală mai veche.

HOROSCOP 2017. În lunile septembrie și octombrie 2017 ai putea lucra la reaprinderea pasiunii în viața de cuplu. De asemenea, dacă ești celibatar, ți se poate deschide oportunitatea unor flirturi intense și a unor relații deosebit de senzuale. 

HOROSCOP 2017. Apoi, începând de pe 10 octombrie 2017, poate începe o perioadă benefică și armonioasă, cu deosebite oportunități de creștere prin relațiile cu ceilalți. Te vei simți mai mult ca oricând atras de viața în doi și, în ultimele două decade din noiembrie 2017, poate chiar se întrevede o căsătorie sau o discuție despre legalizarea relației.

GEMENI (22 mai - 21 iunie)

Previziunile astrologice pentru Gemeni în 2017

HOROSCOP 2017. Gemenii vor avea parte de schimbări benefice pe tot parcursul anului 2017. 

HOROSCOP 2017. În 2017, viața Gemenilor pare să se învârtă în jurul relațiilor, care tind să se tensioneze în prima jumătate a anului, și/sau în jurul copiilor, dacă este cazul.

HOROSCOP 2017. Poate că nu reușești să te decizi dacă acum este momentul cel mai potrivit pentru a face un copil. Sau poate că apariția neașteptată a unui copil te obligă să îți revizuiești proiectele pe termen lung și să-ți reconfigurezi complet imaginea despre viitor.

HOROSCOP 2017. În 2017, prietenii te pot lua prin surprindere, nu neapărat în mod plăcut. Se poate chiar să ai impresia că îți pun bețe în roate în loc să te sprijine. Dar cel mai probabil este că ei nu reușeșsc să înțeleagă de ce ții morțiș să îți dai viața peste cap. 

HOROSCOP 2017. În plus, s-ar putea să constați că anumite grupuri sociale, profesionale, comitete sau organizații din care faci parte nu te mai reprezintă, sau că anumite proiecte de viitor trebuie schimbate în mod radical.

HOROSCOP 2017. În acest context, în 2017 se recomandă deosebită atenție la modul în care îți gestionezi resursele, mai ales dacă o parte din ele provin din bugete comune. Altfel, riști să te trezești în plin haos existențial.

HOROSCOP 2017. În plan profesional, situația Gemenilor se mai înviorează după 10 octombrie 2017. Este posibil să obții sprijinul partenerului de viață pentru a te dezvolta profesional sau să găsești pe cineva dornic să te ajute să îți reorganizezi munca.

HOROSCOP 2017. Starea de sănătate a Gemenilor se poate și ea îmbunătăți după 10 octombrie 2017. Ai putea chiar să îți reintri în formă, adoptând un stil de viață sănătos, cu o alimentație echilibrată.

Gemeni 2017: iubirea și viața de cuplu

HOROSCOP 2017. Anul 2017 are un potențial deosebit pentru Gemeni în plan relational. În perioada 4 martie - 15 aprilie 2017, se ridică problema seriozității unei relații mai vechi, se poate discuta despre cât de responsabil este fiecare dintre cei implicați sau despre felul în care o iubire din trecut continuă să îți influențeze viața amoroasă.

HOROSCOP 2017. Dacă ai o relație mai veche dar instabilă sau în cadrul căreia nu te simți împlinit(ă), se poate să fii atras(ă) de o persoană din trecut, care revine în atenția ta în mod neașteptat. Poți folosi constructiv această perioadă reașezându-ți prioritățile sufletești și meditând la ideea de asumare și de angajament.

HOROSCOP 2017. Ideal ar fi ca în final să înțelegi că asumarea de angajamente nu distruge nici pasiunea, nici buna dispoziție, nici provocarea intelectuală și nici nu te anihilează ca individualitate. Apoi, ai putea să te gândești cu sinceritate dacă relația ta actuală se bazează pe sentimente autentice sau dacă ai fost mai degrabă atras de statutul social al perechii tale. 

HOROSCOP 2017. În rest, anul 2017 este favorabil iubirii și poate reprezenta o etapă importantă în maturizarea ta relațională.

RAC (22 iunie - 21 iulie)

Previziunile astrologice pentru Raci în 2017

HOROSCOP 2017. 2017 va fi anul decizilor pentru Raci. Se anunță un an turbulent pentru Raci, plin de răsturnări de situație în legătură cu familia, căminul și cariera. Pentru un suflet sensibil ca al Racilor, numeroasele fluctuații care se întrevăd în 2017 pot fi dificil de gestionat, dar ele anunță schimbări mai degrabă pozitive, chiar dacă pot fi cam radicale.

HOROSCOP 2017. Instabilitatea din carieră poate avea repercusiuni asupra vieții de familie sau asupra veniturilor. Anumite investiții începute de Raci anul trecut, investiții ce privesc casa, familia sau reorganizarea locului de muncă, pot fi date peste cap de lipsa de fonduri ori de întârzierea accesului la anumite sume de bani. 

HOROSCOP 2017. Situația se va îndrepta însă simțitor începând din august 2017, când veniturile tale pot crește considerabil și îți mai vine inima la loc.

HOROSCOP 2017. În plan profesional, în 2017 lucrurile s-ar putea să se miște mai încet decât ți-ai dori. Totuși, cu puțin efort și perseverență, îți vei consolida poziția în domeniul tău de activitate, sau vei atrage colaboratori și asociați de nădejde, fiindcă Saturn, stăpânul casei parteneriatelor Racului, se află în casa muncii Racului. 

HOROSCOP 2017. În ceea ce privește relațiile sentimentale ale Racilor, acestea rămân sub presiune în primele nouă luni din 2017. Apoi, Racii își regăsesc curajul de a căuta ceva nou, plăcerea de a seduce și de a se juca în relațiile amoroase, nu doar de a căuta siguranța afectivă sau de a-și asuma responsabilități. 

Rac 2017: iubirea și viața de cuplu

HOROSCOP 2017. Mulți Raci se pot simți obligați de împrejurări sau de către partener/parteneră să oficializeze relația, mai ales dacă este o relație mai veche. La fel de bine, însă, pot încerca să păstreze un parteneriat nefuncțional din obligație sau dintr-un simț al răspunderii greșit înțeles. 

HOROSCOP 2017. Ultima decadă din luna martie 2017, prima săptămână din aprilie și prima decadă din august se anunță pline de tensiuni, jocuri de putere și manipulări. În viața Racilor ar putea să apară divergențe legate de familie, de spațiul de locuit, de responsabilitățile zilnice sau de o posibilă mutare.

HOROSCOP 2017. Situațiile care apar în aceste intervale te vor împinge spre a lua decizii radicale, drastice. Este bine ca, oricât de dureros ar fi, să tai răul din rădăcină pentru a face loc sincerității și posibilităților reale de creștere și evoluție în doi.

HOROSCOP 2017. Luna mai 2017 și intervalul octombrie-decembrie 2017 sunt însă perioade de armonie, în care vei simți că relațiile tale parteneriale (re)devin constructive și împlinitoare.

LEU (22 iulie - 22 august)

Previziunile astrologice pentru Lei în 2017

HOROSCOP 2017. Anul 2017 este pentru Lei dinamic, agitat, cu deplasări numeroase, cu evaluări și răzgândiri legate de studii sau de modalitățile de afirmare în plan profesional.

HOROSCOP 2017. Indicat ar fi să te gândești bine la ceea ce ai realizat până acum și la pașii de urmat pe mai departe. Extrăgând învățăturile din evenimentele trecute, ai toate șansele să construiești pe baze solide în viitor, mai ales în plan profesional și relațional.

HOROSCOP 2017. Leii au parte de susținere din partea astrelor și în 2017, totuși, rezultatele acțiunilor tale nu apar atât de repede cât ți-ai dori. Acest lucru te poate predispune la agitație și te poate face să-ți dai cu dreptu-n stângul în momente cheie.

HOROSCOP 2017. Progresezi cel mai ușor prin învățarea de lucruri noi (cultivă-ți un talent!) și comunicând despre ceea ce știi să faci mai bine, despre ceea ce te individualizează în ochii celorlalți, dar și prin explorarea mediului în care trăiești.

HOROSCOP 2017. În 2017 se poate ca anumite planuri de călătorie sau afaceri de import-export să fie întârziate ori date peste cap de lipsa unor documente, a unor autorizații, a unor studii sau diplome.

HOROSCOP 2017. Relevante pentru Lei în 2017 sunt și eclipsele care au loc în zodia Leului și în semnul opus, Vărsător. Pe 11 februarie 2017, în zodia Leului are loc o eclipsă de Lună, pentru ca pe 21 august 2017 să aibă loc și o eclipsă de Soare. Ambele încurajează reinventarea de sine, experimentarea de lucruri noi care să te pună în valoare, sau punerea în aplicare a unor proiecte personale pe care până acum nu ai avut curajul să le valorifici.

HOROSCOP 2017. Eclipsa de Lună din vară, de pe 7 august 2017, te va conduce spre o reevaluare a relațiilor cu ceilalți, mai ales a parteneriatelor celor mai importante pentru tine, indiferent dacă acestea sunt profesionale sau personale. 

Leu 2017: iubirea și viața de cuplu

HOROSCOP 2017. În prima jumătate a anului 2017, comunicarea în relațiile de cuplu ale Leilor ar putea fi destul de dificilă. Opiniile tale și cele ale perechii de viață par să fie în puternică opoziție, sau poate că, de fapt, este vorba despre dificultăți în a vă exprima cu claritate intențiile, dorințele și nevoile. 

HOROSCOP 2017. Dacă ești implicat(ă) într-o relație la distanță sau te tentează să te implici în așa ceva, mai bine aștepți luna mai sau luna noiembrie 2017 pentru a lua o decizie definitivă.

HOROSCOP 2017. În lunile mai și noiembrie 2017 poți găsi soluții deosebit de constructive, care să funcționeze pe termen lung. S-ar putea ca astfel de soluții ingenioase și eficiente să devină chiar necesare, mai ales dacă vei fi brusc anunțat(ă) de perechea ta că va trebui să se mute din cauza locului de muncă.

HOROSCOP 2017. Reorganizarea familiei este avantajată după 10 octombrie 2017, astfel încât relațiile cu cei apropiați se pot îmbunătăți simțitor. 

HOROSCOP 2017. Dacă până acum nu a contat decât distracția, în 2017 îți fac bine persoanele cu ceva experiență de viață, care să-ți reflecte sistemul de credințe sau care să te ajute în reformularea filosofiei de viață.

HOROSCOP 2017. Dacă te atrage de ceva vreme o persoană și nu ai găsit momentul potrivit pentru a-i arăta acest lucru sau pentru a o invita la o întâlnire, luna august 2017 se anunță foarte bună pentru a-ți face cunoscute sentimentele și intențiile.

FECIOARĂ (23 august - 22 septembrie)

Previziunile astrologice pentru Fecioare în 2017

HOROSCOP 2017. Pentru Fecioare, anul 2017 se anunță plin de provocări financiare care, cel mai probabil, vor declanșa nevoia de revoluție profesională, nevoia de a-și reorganiza activitatea astfel încât să își poată plăti datoriile vechi fără să mai facă altele noi.

HOROSCOP 2017. Chiar și cele mai chibzuite dintre Fecioare pot simți o nevoie imperioasă de a cheltui periculos. Această predispoziție ar trebui evitată mai cu seamă în martie, în august și a doua jumătate a lunii septembrie.

HOROSCOP 2017. Pe 7 august 2017 ar fi de notat o eclipsă parțială de, ceea ce ar putea marca un moment de schimbare a locului de muncă sau de reorientare profesională.

HOROSCOP 2017. În special în lunile mai și noiembrie 2017, ai putea constata că atmosfera de acasă se înseninează, că se găsesc soluții constructive, pe termen lung, indiferent dacă este vorba despre reparații sau achiziții imobiliare, partaj de bunuri ori starea de sănătate a părinților.

HOROSCOP 2017. Se poate ca o situație începută în 2015, care a avut un punct critic în 2016, să-și găsească în 2017 rezolvarea în mod neașteptat și pozitiv. Se poate chiar să reușești un credit pentru o locuință, dar e mai bine să lași aceste demersuri pentru luna noiembrie.

HOROSCOP 2017. În ceea ce privește iubirea, Fecioarele sunt predispuse la un comportament radical sau extrem, care îl poate suprinde pe cel drag, mai ales în prima parte a lunii aprilie și în prima parte a lunii august 2017.

Fecioară 2017: iubirea și viața de cuplu

HOROSCOP 2017. Începi anul 2017 cu o eclipsă de Soare, care ți-ar putea risipi din iluziile clădite de câțiva ani încoace în ceea ce privește partenerul ideal, sufletul pereche. Acum poți conștientiza mult mai ușor în ce situații ai tendința să îți asumi rolul de victimă sau de salvator și, mai ales, de ce ajungi adesea în acest tip de situații. Prin urmare, s-ar putea ivi un moment de criză care vă dea ție și perechii de viață șansa unui nou început, sau care să te trezească la realități mai puțin plăcute, după caz.

HOROSCOP 2017. S-ar putea să constați că de ani de zile te sacrifici pentru o relație care te împiedică să te dezvolți profesional sau care îți afectează imaginea. Dar, la fel de bine, relația ta de cuplu poate fi afectată de un conflict cu un angajator sau cu un partener de afaceri.

HOROSCOP 2017. Dezgroparea și acceptarea adevărurilor despre tine însuți/însăți conduc spre autenticitate, spre identificarea nevoilor tale reale, necondiționate de ceea ce ai învățat în primii ani de viață și de ceea ce se ți impune social.

HOROSCOP 2017. Acest lucru îți poate tulbura relațiile – fi ele matrimoniale sau amicale – pentru că, în ciuda unor alunecări spre visare și iluzionare, cauți o definiție mult mai profundă a iubirii și nu te mai lași dus(ă) cu jumătăți de măsură.

HOROSCOP 2017. Luna mai 2017, mijlocul lunii august și intervalul octombrie-decembrie 2017 se anunță deosebite din punct de vedere amoros și îți oferă șanse de a reaprinde flacăra pasiunii în relațiile sentimentale.

BALANŢA (23 septembrie - 22 octombrie)

Previziunile astrologice pentru Balanțe în 2017

HOROSCOP 2017. Balanțele ar face bine să reconsidere anumite proiecte pe termen lung, dar și oamenii alături de care doresc să își construiască viitorul. Mijlocul lunii februarie 2017 poate marca desprinderea de anturaje care nu te reprezintă și care te consumă emoțional și profesional.

HOROSCOP 2017. În martie, august și septembrie 2017, relațiile tale (indiferent de natura lor) se pot da peste cap din cauza dorinței de independență a celor cu care ești asociat sentimental și/sau profesional.

HOROSCOP 2017. Începând din 10 octombrie 2017, se pot deschide posibilități nesperate de câștig, facilitând descoperirea unor noi surse de venituri.

Balanță 2017: iubirea și viața de cuplu

HOROSCOP 2017. Dacă ar fi să caracterizăm pe scurt viața sentimentală a Balanțelor în 2017, am putea spune că anul stă sub semnul zicalei "tot răul e spre bine".

HOROSCOP 2017. În martie și septembrie 2017, pot să apară conflicte între nevoia ta de dezvoltare personală și nevoile cuplului din care faci parte, iar perechea ta se poate simți constrânsă ori limitată de direcția în care dorești să evolueze relația.

HOROSCOP 2017. În astfel de situații, unele Balanțe tind să se manifeste rebel; altele, după o ruptură tumultuoasă, vor simți brusc un plăcut sentiment de eliberare; altele vor căuta un echilibru între nevoile lor și cele ale partenerului de viață, dar având grijă să își păstreze suficientă libertate de acțiune.

HOROSCOP 2017. Perioadele bune pentru armonizări și consolidări în viața de cuplu a Balanțelor, pentru o comunicare serioasă și matură, sunt luna mai și luna noiembrie 2017.

HOROSCOP 2017. Între 4 martie și 3 aprilie 2017, ar fi ideal să nu iei decizii finale legate de căsnicie, ci mai degrabă să încerci să identifici ce este funcțional și ce nu merge în relația afectivă în care ești implicat(ă). De asemenea, dacă nu ești căsătorit(ă), în această perioadă nu este indicat să încerci să împingi o relație spre legalizare. 

SCORPION (23 octombrie - 21 noiembrie)

Previziunile astrologice pentru Scorpioni în 2017

HOROSCOP 2017. Scorpionii sunt favoriţii astrelor în 2017: au parte de noroc cu carul, sunt conectaţi la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor, sunt energici şi concentraţi pe treaba pe care o au de făcut, aşa că rezultatele ce se întrevăd nu pot fi altfel decât spectaculoase.

HOROSCOP 2017. Îîți păstrezi și în 2007 puterea de convingere. Se accentuează însă – mai ales la final de martie, început de aprilie și la începutul lui august 2017 – predispoziția de a manipula sau de a deveni agresiv verbal ori de a forța accesul la anumite informații.

HOROSCOP 2017. Din altă perspectivă, ai putea deveni o persoană extrem de incomodă, care scoate la lumină sau atacă deschis secrete, subiecte sensibile pentru colegi, vecini și/sau rudele apropiate.

HOROSCOP 2017. La 10 octombrie 2017 se deschide o etapă importantă de autocunoaștere, autoperfecționare și dezvoltare personală. Vei fi mai încrezător în șansă și în capacitatea ta de a avea realizări prin forțe proprii, ceea ce poate deschide o perioadă de înflorire, dar și de excese.

HOROSCOP 2017. Din punct de vedere profesional și financiar, anul 2017 aduce Scorpionilor posibilitatea unor echilibrări, stabilizări, consolidări, dar nu lipsesc momentele de criză, mai cu seamă în perioadele din jurul eclipselor.

Scorpion 2017: iubirea și viața de cuplu

HOROSCOP 2017. Este nevoie de o revizuire a modului în care înțelegi parteneriatele, mai ales căsnicia, din perspectiva îndatoririlor zilnice comune, a eventualelor obligații pe care le ai față de perechea ta ori a celor pe care consideri că le are partenerul/partenera față de tine.

HOROSCOP 2017. Este momentul să cauți perspective noi, abordări noi în viața de cuplu, să nu te repezi la concluzii, să încerci să extragi învățămintele din relațiile și greșelile trecute. Scorpionii celibatari pot fi mai tentați ca oricând de o relație cu un coleg, dar pentru a o începe cu dreptul ar fi mai indicat să aștepte luna iunie 2017. 

HOROSCOP 2017. Se poate activa mult mai des decât de obicei tema victimă-salvator în relațiile tale sentimentale. Se poate să cauți inconștient persoane pe care să le salvezi de ceva tocmai pentru a dobândi controlul asupra existenței lor, câștigând astfel un fals sentiment de siguranță emoțională.

SAGETĂTOR (22 noiembrie - 21 decembrie)

Previziunile astrologice pentru Săgetători în 2017

HOROSCOP 2017. 2017 vine cu o pleiadă de oportunităţi pentru Săgetători, aşa că trebuie să fie pe fază şi să le aleagă pe care care îi avantajează. Energia lor este la cote maxime în prima parte a anului, aşa că vor reuşi să ochească ocaziile cu viteza luminii.

HOROSCOP 2017. În 2017, grupurile din care faci deja parte sau la care vei adera vor juca un rol deosebit de important în dezvoltarea ta personală și profesională. Colaborările se anunță însă deosebit de tensionate, instabile și aducătoare de schimbări majore, mai cu seamă în martie, august și septembrie 2017.

HOROSCOP 2017. Cauzele și proiectele comune te avantajează mult mai mult decât inițiativele și proiectele individuale, care pot genera haos sau sunt dificil de stabilizat. Dacă vei ști cum să servești interesele de grup, poți constata că acțiunile tale îți aduc sprijinul celorlalți pentru proiectele tale de suflet, pentru ceea ce dorești să creezi unic și personal.

HOROSCOP 2017. Ar fi bine să acționezi ca un model pentru ceilalți, să îți demonstrezi valoarea prin propriile fapte, prin inițiativă, perseverență, efort, maturitate. 

HOROSCOP 2017. Luna mai, finalul lunii august și luna noiembrie 2017 sunt deosebit de faste pentru orice ți-ai propune. Acum ar fi indicat să "ataci" situații, planuri sau idei care ți se par cel mai dificil de gestionat, de pus în practică, de depășit. Stabilește-ți priorități clare și concentrează-ți atenția spre cât mai puține ținte, ca să nu-ți irosești energia!

HOROSCOP 2017. Situațiile de viață care apar după 10 octombrie 2017 te pot ajuta să înțelegi care îți sunt adevărații prieteni și care sunt lupii care se ascundeau sub blană de oaie. 

Săgetător 2017: iubirea și viața de cuplu

HOROSCOP 2017. În 2017 te poți aștepta oricând la îndrăgostiri fulger, răsturnări de situație și surprize.

HOROSCOP 2017. La începutul lunii martie și la finalul lunii septembrie, surprizele tind să fie neplăcute, destabilizatoare.

HOROSCOP 2017. În schimb, lunile mai și noiembrie 2017 promit să fie marcate de o intensitate pozitivă. Ai putea profita de lunile mai și noiembrie 2017 pentru a-ți exprima sentimentele, creativitatea relațională și pasiunea, echilibrând o relație care a tot trecut de la amoroasă la amicală și viceversa. 

HOROSCOP 2017. Ar putea exista probleme de comunicare în viața de cuplu sau se poate ca perechea să dorească să fie văzută ca prioritate în viața în doi, proiectând asupra ta diverse dorințe și nevoi personale.

HOROSCOP 2017. În perioada 21 aprilie - 4 mai 2017, reaprinzând amintirea unor pasiuni din trecut și poate și dorința de a relua anumite relații. Dacă ești celibatar(ă), ai putea încerca o întoarcere la o iubire trecută, dar această perioadă nu este o tocmai bună pentru a începe relații, mai ales dacă îți dorești una pe termen lung.

CAPRICORN (22 decembrie - 19 ianuarie)

Previziunile astrologice pentru Capricorni în 2017

HOROSCOP 2017. Pentru Capricorni, anul 2017 se anunță plin de evenimente în plan profesional. Fii pregătit să îți concentrezi eforturile spre acest sector de viață, care promite să îți aducă beneficii însemnate! Ar fi bine, însă, să îți dozezi corect eforturile și să eviți suprasolicitarea.

HOROSCOP 2017. Vei avea o percepţie mai intensă a ceea ce se petrece în jurul tău, dar și nevoia de restructurare personală ori de reevaluare a viziunii pe care o ai despre prietenie sau despre participarea la diverse grupuri socio-profesionale.

HOROSCOP 2017. La sfârșitul lui martie, începutul lui aprilie și în luna august 2017 s-ar putea să constați că relațiile cu anumite persoane sau colaborarea cu anumite grupuri îți afectează negativ imaginea sau proiectele de viitor. Pe de altă parte, este foarte posibil ca o serie de Capricorni să refuze anumite proiecte comune doar din motive de nesiguranță, conservatorism sau cine știe ce vechi prejudecăți întipărite adânc în mintea lor.

HOROSCOP 2017. După 10 octombrie 2017, colaborările devin deosebit de importante și te pot scoate în prim-plan într-un mod neașteptat, aducându-ți beneficii importante. Prietenii și/sau colaboratorii se pot dovedi acum sfetnici de nădejde.

HOROSCOP 2017. În plan personal, preocupările Capricornilor în ceea ce privește locuința, o eventuală mutare sau renovare dau roade mai cu seamă în mai și noiembrie 2017. Nu este exclus ca abia acum să te poți bucura de ceea ce ai început în anii trecuți și să îți găsești liniștea într-un sediu nou ori într-o locuință nouă sau complet renovată și reutilată.

Capricorn 2017: iubirea și viața de cuplu

HOROSCOP 2017. Nevoia ta de profunzime și metamorfoza prelungită prin care treci pot avea efecte dintre cele mai neașteptate și s-ar putea să ți se spună că ești de nerecunoscut. Aceste schimbări te fac însă mai vulnerabil și, din nefericire, nu te poți închide într-un cocon precum omida ce stă să devină fluture.

HOROSCOP 2017. Prin urmare, relațiile cu ceilalți, dar mai ales relațiile amoroase, pot avea un impact major asupra transformărilor prin care treci, transformări care pot fi uneori dificile sau chiar dureroase. În acest fel vei înțelege cine îți este cu adevărat aproape la bine și la greu și cine nu, dar și ce anume îți dorești cu adevărat de la tine și de la ceilalți.

HOROSCOP 2017. Schimbările prin care treci pot genera schimbări și la partenerul/partenera ta de viață, ceea ce înseamnă că nu sunt excluse momentele de criză, care pot transforma relația – în bine sau în rău, în funcție de fiecare caz în parte.

HOROSCOP 2017. Dacă ești celibatar(ă), în 2017 poți fi atras(ă) de partenere pasionale, dar și acestea ar putea fi mai interesate de bugetul tău decât de tine ca persoană.

VĂRSĂTOR (20 ianuarie - 18 februarie)

Previziunile astrologice generale pentru Vărsători în 2017

HOROSCOP 2017. Anul 2017 aduce Vărsătorilor agitație și stres, oportunități de deplasare, de aprofundare a studiilor și cunoștințelor, dar și posibilitatea de a experimenta lucruri cu totul noi și provocatoare.

HOROSCOP 2017. Dezvoltarea personală este cuvântul de ordine pentru Vărsători în 2017. Munca din greu şi succesul, de asemenea, sunt termenii ce îi vor caracteriza pe ambiţioşii Vărsători în noul an.

HOROSCOP 2017. În 2017 ai putea lua în considerare schimbarea specializării profesionale, a facultății pe care o urmezi, a unor planuri de călătorie. În funcție de toate acestea, începând cu luna octombrie 2017 poți avea rezultate spectaculoase în plan profesional sau poți obține o diplomă, un premiu ori recunoașterea publică a performanțelor tale. 

HOROSCOP 2017. Și în ceea ce privește spațiul de locuit/familia ai de revizuit și de reconsiderat atitudini, proiecte, investiții, relații. În această perioadă nu sunt recomandate tranzacțiile imobiliare, negocierile legate de proprietăți și nici investițiile în remodelarea sau reutilarea spațiului de locuit ori a biroului.

Vărsător 2017: iubirea și viața de cuplu

HOROSCOP 2017. Te poți simți adesea izolat(ă) și neînțeles/neînțeleasă, sau te retragi singur(ă) în spatele scenei pentru a manipula de acolo mersul lucrurilor. Deși toate acestea se petrec departe de ochii lumii, în străfundurile sufletului tău au, totuși, și repercusiuni directe asupra lumii exterioare, mai ales asupra relațiilor cu ceilalți.

HOROSCOP 2017. Statutul tău matrimonial ar putea avea de suferit și pot reveni în actualitate chestiuni pe care și tu și perechea ta le-ați ignorat de-a lungul anilor sau ați încercat să le ascundeți sub preș.

PEŞTI (19 februarie - 20 martie)

Previziunile astrologice pentru Pești în 2017

HOROSCOP 2017. Călătoriile pe care ți le dorești sau care îți sunt necesare în 2017 ar putea întâmpina dificultăți, cel mai probabil de natură financiară. Ideal ar fi să nu te împrumuți, ci să îți chibzuiești mai bine cheltuielile. Dacă ești student departe de locurile natale, va trebui să înveți să îți drămuiești mai bine banii primiți de-acasă, pentru că cei care te susțin ți-ar putea reproșa că cheltuieși prea mult și ar putea chiar să îți reducă subvențiile. 

HOROSCOP 2017. De altfel, instabilitatea financiară îți poate da bătăi de cap mai tot anul 2017, în special dacă dai curs impulsului de a te întinde mai mult decât îți este plapuma. S-ar putea să ai impresia că fără un credit, două, nu-ți poți împlini visele, mai ales dacă acestea au legătură cu sfera academică ori poate cu o călătorie sau cu emigrarea.

HOROSCOP 2017. Se poate ca o problemă de sănătate să iasă la lumină în 2017 și, deși nu pare cine știe ce, indicat ar fi să nu o ignori, ci să faci tot ceea ce îți stă în putință pentru a clarifica simptomele și diagnosticul.

Pești 2017: iubirea și viața de cuplu

HOROSCOP 2017. Se poate naște o atracție bruscă între tine și un prieten apropiat, o atracție de natură mai degrabă fizică, dar mai sănătos ar fi să încerci să nu amesteci lucrurile. La fel de bine, însă, se poate ca în 2017 să suferi consecințele nefaste ale unor relații cu un aer de ilicit, relații începute anul trecut.

HOROSCOP 2017. O relație la distanță te-ar putea obliga la schimbări drastice în viață, dar ideal ar fi să cugeți mult dacă este cazul să te avânți într-o astfel de complicație.

HOROSCOP 2017. Evită să iei decizii finale între 6 februarie și 9 iunie 2017! Profită de acest răstimp pentru a-ți face ordine în suflet, dar și în concepțiile despre rolul sexualității și loialității în cuplu. De asemenea, ai putea să te desprinzi de parteneriate care au devenit toxice, de oameni care tind să îți controleze viața și/sau să îți limiteze opțiunile. Dacă ești celibatar, atenție la o predispoziție spre excese senzuale!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » HOROSCOPUL ANULUI 2017: Află ce îţi rezervă astrele în noul an!