Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 1 Decembrie: Motive de sărbătoare pentru toţi nativii! Zodia care-şi cunoaşte astăzi marea iubire

Chit că e vorba de o ieşire romantică în doi sau o întâlnire cu familia şi prietenii, toţi nativii au astăzi chef de petreceri!

de Redactia Observator

la 01.12.2017 , 07:42

Chit că e vorba de o ieşire romantică în doi sau o întâlnire cu familia şi prietenii, toţi nativii au astăzi chef de petreceri! Prilejul este unul perfect pentru ca o zodie să-şi cunoască jumătatea!

Berbecii se gândesc la o ieşire în doi, la o cină romantică, unde îşi vor face planuri de sărbători sau chiar de afaceri.

Taurii vor fi prezenţi la o manifestare cu lume multă şi poate îşi vor exprima şi punctul de vedere, sau poate chiar vor lua un premiu pentru munca pe care au depus-o.

Vezi și

Gemenii vor primi o invitaţie în alt oraş sau la munte, daca tot se apropie weekendul vor avea parte de o mini vacanţă de care se vor bucura şi cei din jurul lor.

Pe acelaşi subiect

E posibil ca Racii să stea astăzi acasă cu familia. Şi cine ştie poate îşi vor invita prieteni la o cafea, o prăjitură sau poate vor găti şi ceva bun.

Astăzi, Leii vor sparge puşculiţa şi vor ieşi la un suc sau chiar un mititel. Vor lua pulsul societăţii şi vor să vadă cum arată oraşul într-o astfel de zi de sărbătoare.

Pentru Fecioare se anunţă petrecere, prieteni de jur împrejur. Mai ales că astăzi vor câştiga şi o sumă frumoasă de bani.

Dacă pentru Balanţe nu se anunţă musafiri astăzi, poate vor ieşi la o degustare de produse tradiţionale pe care le vor întâlni la tot pasul.

Scorpionii vor fi răsfăţaţi de către persoana iubită. Vor primi un cadou şi vor petrece o seară de vis împreună.

Săgetătorii se pregătesc de un moment special, o reuniune de familie mai exact, unde se vor lua decizii, se fac anunţuri, dar se vor schimba şi nişte lucruri în viaţa lor.

În cazul în care nu plecaţi pe nicăieri, nativi Capricorni, cine ştie poate le pregătiţi nişte delicatese, fie şi de post unor apropiaţi acum de ziua României.

Vărsătorii îi vor întâmpina cu tot dragul pe apropiaţii care le vor trece astăzi pragul. Şi cine ştie, poate au şi un motiv special, în afara sărbătorii de care ne bucurăm cu toţii.

Iar pentru Peşti astrele anunţă că astăzi este posibil să le iasă-n cale cineva care o să le fie alături tot restul vieţii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 1 Decembrie: Motive de sărbătoare pentru toţi nativii! Zodia care-şi cunoaşte astăzi marea iubire