Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 04 ianuarie 2018: Cheltuieli mari la început de an! Aceşti nativi vor avea probleme cu banii în următoarea perioadă

Începutul de an vine cu cheltuieli mari pentru unele semne ale zodiacului. Află ce ţi-au pregătit astrele!

de Redactia Observator

la 04.01.2018 , 07:38

Începutul de an vine cu cheltuieli mari pentru unele semne ale zodiacului. Află ce ţi-au pregătit astrele!

Berbecii dau dovadă de mult curaj pentru a face lucruri noi care presupun nişte riscuri, dar ştiu foarte bine cum să facă slalom printre obstacole.

E posibil ca Taurii să primească o distincţie, o numire în funcţie sau li se va mulţumi pentru nişte eforturi prelungite.

Vezi și

Gemenii vor fi invitaţi la o plimbare sau la o cină romantică, acolo unde vor afla noutăţi care le pot da idei de vacanţă sau măcar de week-end.

Pe acelaşi subiect

Racii vor întâlni pe cineva care să corespundă din toate punctele de vedere şi vor construi frumos o relaţie de durată.

Leii începe nişte discuţii pe marginea unor proiecte la care vor lucra luna aceasta pentru a-şi rotunjiti veniturile.

Fecioarele vor primiti o invitaţie la o zi de naştere sau la o cununie civilă, e un moment festiv de la care nu vor lipsi.

E posibil ca Balanţele să primească o ofertă, un nou job în străinătate sau poate vor merge la studii, cu o bursă de merit.

Scorpionii vor avea cheltuieli mari în perioada aceasta, poate vor face nişte achiziţii scumpe sau se pregătesc de o nuntă un botez.

Săgetătorii pun la cale o escapadă turistică în week-end pentru a se destinde şi pentru a vizita nişte buni prieteni.

Se reglează situaţia financiară a nativilor Capricorn. Poate partenerul de viaţă aduce mai mulţi bani şi în acest fel se vor descurca cu toate cheltuielile familiei.

Pentru Vărsători se rezolvă o problemă legată de bani, de un credit bancar, de o diminuare a ratelor sau o amânare, dacă aveţi alte urgenţe luna aceasta.

Iar Peştii vor primi un semn de viaţă de la cineva care le-a dus dorul, pe seară este posibil să organizeze o ieşire la cinema.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 04 ianuarie 2018: Cheltuieli mari la început de an! Aceşti nativi vor avea probleme cu banii în următoarea perioadă