Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 04 mai: Scorpionii au probleme în dragoste! Să stea departe de TENTAȚII!

Leii stau bine la capitolul bani, aşa că vor scăpa de nişte griji în plus.

de Redactia Observator

la 04.05.2017 , 15:21

Leii stau bine la capitolul bani, aşa că vor scăpa de nişte griji în plus.

Berbecii vor face mai multe călătorii scurte pe parcursul acestei zile. Pot fi deplasări în interes de serviciu sau pentru a ajuta pe cineva drag.

Va fi o zi lipsită de stres pentru Tauri, iar stelele sunt de acord să le ofere toate condiţiile pentru succes.

Vezi și

Veşti bune pentru Gemeni astăzi. Se vor rezolva problemele pe care le-au avut până acum şi vor reveni la o formă fizică de invidiat.

Nativi Rac, profitaţi de răgazul care vi se oferă astăzi, pentru că nu va fi o piedică, ci un bonus de timp de care aveaţi nevoie.

Pentru Lei, banii vin şi se duc cât ar clipi. Dar nu contează că dispar atât de repede ci datorită lor vor scăpa de datorii.

Astăzi, Fecioarele au tot felul de stări neplăcute. O alimentaţie echilibrată şi puţină mişcare ar trebui să fie suficiente pentru a se pune pe picioare.

Balanţele vor avea motive reale de bucurie. Copii sunt motorul tuturor activităţilor interesante de azi şi reuşesc să mobilizeze toată familia într-o activitate nouă.

Cea mai sensibilă parte a Scorpionilor este viaţa amoroasă. Cel mai important este să fie loiali şi să stea departe de tentaţii.

Dacă îşi doresc o zi liniştită, Săgetătorii nu trebuie să-şi mai neglijeze sănătatea. Trebuie să descopere motivul lipsei de energie şi să menţină un stil de viaţă mai echilibrat.

Modul pentru care Capricornii se retrag astăzi în umbră are o conotaţie specială. Îşi asumă acest anonimat pentru a face puţină ordine în jurul lor.

Pe Vărsători îi aşteaptă o zi fierbinte şi vor fi orbiţi de strălucirea unei persoane pe care o vor întâlni astăzi.

În această dimineaţă s-ar putea ca relaţiile sentimentale să fie mai încordate pentru Peşti. Vă sfatuim să amânaţi orice discuţie serioasă şi să aşteptaţi ca atmosfera să se mai detensioneze.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 04 mai: Scorpionii au probleme în dragoste! Să stea departe de TENTAȚII!