Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 6 noiembrie: Balanțele au un talent extraordinar de a intra în belele. Se anunță o zi grea!

Berbecii au tendinţa să se implice în tot felul de activităţi. Ar fi bine să nu îşi asume responsabilităţi prea mari.

de Redactia Observator

la 06.11.2017 , 11:43

Berbecii au tendinţa să se implice în tot felul de activităţi. Ar fi bine să nu îşi asume responsabilităţi prea mari pentru că s-ar putea să intre în încurcături.

Răbdarea Taurilor va fi pusă la grea încercare în această zi. Persoanele din jur le vor cere socoteală pentru tot felul de nimicuri, iar acasă ar putea intra în conflict cu partenerul de viaţă.

Gemenii vor primi o propunere de colaborare, dar înainte de-a accepta trebuie să cântărească bine riscurile.

Vezi și

Racii au motive de bucurie. Un proiect început cu multă vreme în urmă va prinde în sfârşit contur.

Pe acelaşi subiect

Leii nu se vor consuma prea mult din pricina problemelor cotidiene. Astăzi nu au de gând să se implice în prea multe probleme şi vor doar să se odihnească.

Din cauza superficialităţii de care dau dovadă, Fecioarele vor avea unele neînţelegeri cu partenerul de viaţă sau cu unii colegi.

Balanţele vor intra astăzi în tot felul de situaţii neplăcute. Nu trebuie să se îngrijoreze, vor trece peste toate cu ajutorul prietenilor.

Deşi situaţia lor financiară nu este prea roz, Scorpionii vor face tot felul de investiţii. Trebuie să aibă mare grijă dacă nu vor să intre în datorii.

Săgetătorii ar trebui să vorbească astăzi cu persoanele cu care s-au certat în ultima vreme. Conjunctura astrală îi ajută să pună capăt tuturor conflictelor.

Capricornii vor avea de făcut nenumărate plăţi, deşi sumele nu sunt mari, la finalul zilei vor realiza că au ramas fară bani.

Programul Vărsătorilor va fi astăzi la fel de lejer ca într-o zi de weekend. Ar trebui să profite de timpul liber pentru a se odihni.

Iar Pestii ar trebui să se abţina de la comentarii răutăcioase la adresa celorlalţi. Cu toţii par excesivi de sensibili şi nu vor gusta nici cea mai mică glumă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 6 noiembrie: Balanțele au un talent extraordinar de a intra în belele. Se anunță o zi grea!