Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei de 8 noiembrie: Bate vântul în portofelul săgetătorilor! Dar, vești bune, distracția nu e pe bani!

Berbecii au tendinţa să fie cheltuitori, iar asta îi va supăra la culme pe cei dragi. Dacă vor să aibă o zi liniştită, mai bine ar rămâne în casă.

de Redactia Observator

la 08.11.2017 , 10:18

Berbecii au tendinţa să fie cheltuitori, iar asta îi va supăra la culme pe cei dragi. Dacă vor să aibă o zi liniştită, mai bine ar rămâne în casă.

Din punct de vedere sentimental, Taurii au toate motivele să fie mulţumiţi. Farmecul personal îi va ajuta să facă o impresie excelentă persoanelor din jur.

Gemenii pot uita de problemele financiare. Norocul le surâde şi vor câştiga o sumă mare de bani.

Vezi și

Deşi au trecut printr-o perioadă destul de liniştită, Racii se simt foarte obosiţi. Aşa că ar trebui să lase la o parte toate activităţile şi să se relaxeze mai mult.

Pe acelaşi subiect

Leii nu vor scăpa deloc de muncă. Vestea bună e că îi aşteaptă câteva zile libere pe care au de gând să le petreacă departe de casă.

Fecioarele ar trebui să profite de timpul liber pentru a termina activităţile pe care le-au tot amânat. 

Balanţele ar trebui să fie cu ochii în patru dacă vor pleca la drum. E posibil să aibă parte de o surpriză neplăcută.

Scorpionii au mintea plină de idei bune, dar sunt cam dezordonaţi, motiv pentru care NU vor reuşi să le pună în practică.

Săgetătorii au cheltuit cam mult în ultimele zile şi vor termina ziua cu portofelul gol. Asta NU îi va împiedica însă să se distreze.

Capricornii au fost mai cumpătaţi cu banii şi vor putea chiar să îşi facă un cadou frumos.

Mai multă distracţie nu strică nimănui nativi Vărsător. Asta gândeşte partenerul vostru de viaţă şi se pune pe treabă pentru a vă surprinde într-un mod foarte frumos.

Iar Peştii simt nevoia să spună lucrurilor pe nume, însă trebuie să fie foarte atenţi la cuvintele folosite pentru că pot supăra pe cineva.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei de 8 noiembrie: Bate vântul în portofelul săgetătorilor! Dar, vești bune, distracția nu e pe bani!