Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 13 februarie: Schimbari majore în vieţile unor zodii! Atenţie, ei sunt nativii care tânjesc după o altă jumătate

de Redactia Observator

la 13.02.2018 , 07:46

Vărsătorii vor avea o zi plină de surprize! Plăcute, bineînţeles..iar asta va stârni invidia celor din jur. Însă nativii din această zodie nu-şi vor bate capul cu această problemă.

***

Peştii trec printr-o perioadă minunată în relaţia sentimentală. De-ar fi la fel şi la serviciu, poate o mică vacanţă îi va ajuta să-şi pună gândurile în ordine şi să-i impresioneze din nou pe şefi.

Vezi și

***

Pe acelaşi subiect

Berbecii sunt nerăbdători şi tânjesc după o schimbare, dar nici ei nu ştiu exact ce anume. Comunicarea îi va ajuta să descopere ce au nevoie. 

***

Foarte greu veţi reuşi să vă certaţi cu Taurii astăzi! Sunt foarte aşezaţi, calmi şi au capacitatea de a înţelege pe toată lumea. 

***

Nici bine nu a început această săptămână, că Gemenii deja resimt oboseala. Un moral ridicat, e cea mai bună sursă de energie uneori, aşa că ar fi bine să înceapă un proiect de suflet.

***

Este o zi excelentă din toate punctele de vedere pentru Raci. Reuşesc să comunice foarte bine cu cei din jur, iar spre seară este posibil să revadă prieteni din copilărie.

***

Multe persoane vorbesc mult, promit că întorc lumea pe dos...şi în final nu se întâmplă nimic. Ei bine, astăzi, este ziua în care Leii nu se vor încadra în această categorie. Sunt oamenii faptelor. Tac şi le fac.

***

În ultima vreme, Nativii Fecioară au muncit foarte mult şi nu s-au simţit deloc apreciaţi. În schimb, astăzi îi vor lăsa fără cuvinte pe cei din jur şi vor primi multe laude.

***

Cei mai câştigaţi sunt Nativii Balanţă. E posibil să fie invitaţi la un eveniment cu multă lume..Aşa că ar fi bine să-şi aleagă cu grijă vorbele gesturile şi, bineînţeles, ţinuta vestimentară.

***

Scorpionii se vor lăsa conduşi de emoţii astăzi. Dacă îi vedeţi că încep să ridice tonul...mai bine îi lăsaţi în pace. Nu va fi chip să vă înţelegeţi cu ei.

***

Săgetătorii ar trebui să-şi exprime mai mult sentimentele faţă de persoana iubită. Asta nu înseamnă că vor dispărea toate problemele, însă cu o atitudine iubitoare, vor avea mereu de câştigat.

***

Capricornii reuşesc să cucerească o persoană...care le-a atras de mult timp atenţia. Este o veste foarte bună...asta în cazul în care nu sunt într-o relaţie!!

***

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 13 februarie: Schimbari majore în vieţile unor zodii! Atenţie, ei sunt nativii care tânjesc după o altă jumătate