Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 14 februarie: Probleme în Paradis pentru o zodie! Aceşti nativi ar putea rămâne singuri chiar de Ziua Îndrăgostiţilor

Probleme în Paradis pentru o zodie! Aceşti nativi ar putea rămâne singuri chiar de Ziua Îndrăgostiţilor.

de Redactia Observator

la 14.02.2018 , 07:52

Probleme în Paradis pentru o zodie! Aceşti nativi ar putea rămâne singuri chiar de Ziua Îndrăgostiţilor.

Cineva să le aducă aminte Vărsătorilor că este Ziua Îndrăgostiţilor...Înţelegem că sunt foarte ocupaţi la locul de muncă..însă, momentele romantice, îi pot motiva mai mult în tot ceea ce fac

***

Vezi și

Această zi este posibil să înceapă cu Emoţii pentru Nativii Peşti. Sunt în căutarea cadoului perfect pentru persoana iubită. Nu trebuie să-şi facă griji. Gestul contează mai mult decât valoarea cadoului.

Pe acelaşi subiect

***

Berbecii sunt buni consilieri astăzi. Vor da sfaturi care vor fi de mare ajutor!

***

Se ştie că Taurii sunt printre cei mai romantici nativi. Îşi vor arăta din plin această latură...Iar amintirile create, vor fi de neuitat!

***

Gemenii îşi recuperează bunadispoziţie! Au şi de ce..Totul merge ca pe roate, iar în compania persoanei iubite se pot simţi cu adevărat împliniţi.

***

Racii sunt nişte cuceritori! Iar dacă cumva...raţiunea se pune în calea sentimentelor...Ar fi bine să-şi asculte inima. Vor avea multe de câştigat!

***

Dacă nu sunteţi buni ascultători, nu staţi în preajma Leilor! Vorbesc mult şi sar de la un subiect la altul. Acesta este modul lor de a-şi consuma energia astăzi.

***

Probleme în Paradis pentru Nativii Fecioară! Partenerul de viaţă vrea şi mai mult de la ei. Aşa că ar face bine să depună ceva eforturi astăzi. Altfel va fi o seară lungă, dar nu oricum, ci plină de discuţii în contradictoriu ce le-ar pu

***

În schimb Balanţele, sunt îndrăgostite peste măsură. Iar planurile de nuntă...nu sunt prea departe.

***

Scorpionii caută fericirea, dar ea se află chiar sub nasul lor! Pentru că bucuria nu vine doar din marile realizări, ci din lucrurile mărunte pe care le trăim zi de zi.

****

Cum Săgetătorii sunt plini de idei ingenioase...şi foarte spontani. Este posibil ca în această zi să facă o mică escapadă cu familia, undeva..nu foarte departe.

***

Se simte puţină confuzie în viaţa Capricornilor! Sunt debusolaţi, mai fac şi greşeli..dar un singur lucru este sigur! Sunt doar la un pas de obiectivul propus. Aşadar, capul sus!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 14 februarie: Probleme în Paradis pentru o zodie! Aceşti nativi ar putea rămâne singuri chiar de Ziua Îndrăgostiţilor