Antena Meniu Search
x

Mesaje de Ziua Indragostitilor 2018. Cele mai romantice declaraţii de iubire

Vrei să îţi surprinzi jumătatea de Ziua Îndrăgostiţilor? Nimic mai simplu. Alege o declaraţie de iubire din lista de mesaje de Ziua Indragostitilor 2018.

Vrei să îţi surprinzi jumătatea de Ziua Îndrăgostiţilor? Nimic mai simplu. Alege o declaraţie de iubire din lista de mesaje de Ziua Indragostitilor 2018.

Bineînţeles, în 2018 nu mai este de ajuns să îţi declari iubirea printr-o declaraţie unică de dragoste, ci trebuie să 'anexezi' şi un cadou.

Pentru că nu vă putem oferi un cadou, am ales să vă punem la dispoziţie o listă cu cele mai romantice mesaje de Ziua Indragostitilor 2018.

"Să iubeşti înseamnă să trăieşti prin celălalt, să simţi nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i dărui. Să iubeşti înseamnă să te completezi prin celălalt. Happy Valentine's Day!".

Pe acelaşi subiect

"Fără dragoste suntem orfani de toate, fără pasiune suntem ca o moară de vânt spânzurată în vid!".

"Dumnezeu ne-a dat două picioare să mergem, două mâini să ţinem, doi ochi să vedem, două urechi să auzim, dar de ce ne-a dat o singură inimă? Pentru că pe cealaltă i-a dat-o altcuiva ca tu să o găseşti".

"Pentru o lume întreagă eşti o singură persoană. Dar pentru mine eşti o lume întreagă".

Mesaje Ziua Indragostitilor 2018. Surprinde-ti jumatatea cu un mesaj unic de iubire

Cele mai romantice mesaje de Ziua Indragostitilor 2018

"Dragostea e un munte pe care îl urci râzând şi îl cobori plângând. E o taină pe care îndrăgostiţii o ascund de frica lumii…. când taina e descoperită, dragostea se stinge ca un clişeu fotografic expus la lumină".

"Să nu crezi că poţi stabili cursul iubirii, căci ea dacă te consideră vrednic îţi va îndrepta cursul".

"Oricât de speciale ar fi cuvintele, nici măcar nu pot să înceapă să-ţi spună despre toată dragostea pe care ţi-o port în suflet".

"Ziua în care te-ai născut sigur era ploioasă, dar nu era ploaie, cerul plângea pentru că pierduse cel mai frumos înger!".

"Azi-noapte mi-am rugat îngerul să te păzească. Dar a venit mai devreme. L-am întrebat de ce. A zâmbit şi mi-a spus că un înger nu păzeşte alt înger!".

"Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, că o oră are 60 min, că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate".

"Poţi să spui TE IUBESC într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viaţa ta, îţi voi fura un minut, te voi săruta o oră şi te voi iubi o viaţă".

Surprinde-ţi jumătatea cu mesaje de Ziua Indragostitilor 2018

"Tu ai făcut culorile mai vii, frumuseţea mai pură, plăcerea mai intensă. Cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor îţi reamintesc: te iubesc mai mult decât iubesc viaţa, minunea vieţii mele!".

"Dacă cineva m-ar întreba ce înseamnă o viaţă frumoasă, m-aş apleca asupra umărului tău, te-aş strânge în braţe şi aş spune: - Uite asta".

"Te iubesc pentru că îmi alungi singurătatea într-o lume plină şi aglomerată. Te iubesc pentru că, fără tine e greu şi nu mă pot regăsi. Te iubesc şi sunt definiţia fericirii eterne".

"Astăzi nu sunt disponibilă pentru nimic. Nu am timp să merg la muncă, nu am chef să stau să fac mâncare, nu îmi doresc să îmi fac planuri pentru mâine. Astăzi am timp şi vreau să fiu numai cu tine… să ne iubim!".

"Îţi mulţumesc pentru fericire, sentiment care nu ştiam că există, îţi multumesc pentru tot".

"Te iubesc îţi spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez îmi trebuie toată viaţa!".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Inedit » Mesaje de Ziua Indragostitilor 2018. Cele mai romantice declaraţii de iubire