Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei 15 decembrie: Ziua care le umple buzunarele! O zodie are astăzi mare noroc la bani

O zodie are astăzi mare noroc la bani! Află ce ţi-au pregătit astrele.

de Redactia Observator

la 15.12.2017 , 08:11

O zodie are astăzi mare noroc la bani! Află ce ţi-au pregătit astrele.

Berbecii nu vor avea o zi uşoară la serviciu! Au de terminat un proiect important şi colegii au grijă să le îngreuneze acest demers.

**** 

Vezi și

Taurii au planuri măreţe în ceea ce priveşte cariera şi nu renunţă la ele, chiar dacă e greu ca acestea să se şi materializeze. Important e că rămân optimişti, ca de obicei! 

Pe acelaşi subiect

****

Gemenii spun multe lucruri nelalocul lor astăzi şi se aşteaptă ca cei din jur să le zâmbească. Indicat ar fi să se gândească bine înainte de a vorbi.

**** 

Racii au mare noroc astăzi la bani! Investiţiile făcute în trecut le vor umple buzunarele. Acesta e un motiv bun să fie binedispuşi toată ziua.

**** 

Leii nu sunt împăcaţi cu ei înşişi. Au aşteptări mult prea mari de la propria persoană şi vor fi dezamăgiţi dacă nu mai coboară standardele.

**** 

Fecioarele sunt de apreciat astăzi. Au o vorbă bună pentru fiecare, chiar dacă starea lor generală nu este una excelentă. La serviciu, se întrevede o promovare. 

****

Răbdarea şi calmul Balanţelor reuşesc să detensioneze relaţia cu persoana iubită şi să aplaneze discuţiile legate de lipsa afecţiunii şi atenţiei.

**** 

Scorpionii nu ar trebui să facă investiţii materiale. În caz contrar, ar putea suferi pierderi financiare. În plan emoţional, certurile din ultima vreme au fost înlocuite de armonie şi dragoste.

**** 

Săgetătorii sunt stăpâni pe situaţie şi dau dovadă de un calm desăvârşit. Chiar dacă lucrurile de la birou mai scapă de sub control, ei îşi păstrează zâmbetul pe buze.

**** 

Capricornii îşi vor petrece sfârşitul de săptămână cu prietenii, se vor distra. Aşa că azi, la muncă, sunt cam absenţi. Nici măcar activităţile din plan nu reuşesc să le finalizeze.

**** 

Vărsătorii îşi doresc mai mult timp petrecut cu persoana iubită, însă, din păcate, proiectele profesionale îi reţin la birou până târziu.

**** 

Iar Peştii sunt hotărâţi să înceapă o nouă afacere. Chiar dacă nu sunt siguri de succesul acesteia, sunt conştienţi şi ei că dacă nu riscă, nu câştigă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei 15 decembrie: Ziua care le umple buzunarele! O zodie are astăzi mare noroc la bani