Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 16 ianuarie: Marţi cu trei ceasuri rele! Decizii pe ultima sută de metri pentru o zodie, pot pierde bani

Ziua de marţi vine cu trei ceasuri rele pentru o zodie! Deciziile se vor lua pe ultima sută de metri, aşa că sunt şanse mari să piardă chiar şi bani.

de Redactia Observator

la 16.01.2018 , 08:45

Ziua de marţi vine cu trei ceasuri rele pentru o zodie! Deciziile se vor lua pe ultima sută de metri, aşa că sunt şanse mari să piardă chiar şi bani.

Berbecii vor face multe glume bune astăzi şi îi vor face şi pe cei din jur să zâmbească. Este bine că au scăpat de starea de nelinişte din ultimele zile.

Pentru Tauri a sosit momentul adevărului. Urmează o şedinţă în urma căreia proiectul la care au muncit o să primească verdictul final. Aşadar va fi o zi minunată.

Vezi și

Gemenii au parte de o zi excelentă, mai ales la locul de muncă. Atmosfera de la birou este una destul de relaxantă şi nimic nu poate să le tulbure liniştea.

Pe acelaşi subiect

Astăzi este o zi perfectă pentru nativii Rac. Se simt apreciaţi şi iubiţi, iar evenimentele de astăzi o să îi facă să simtă că au lumea la picioare.

Leii sunt grabiţi şi vor face totul pe fugă. Ar fi bine ca data viitoare să nu lase lucrurile importante pe ultima sută de metri, sunt predispuşi să piardă bani.

Pentru Fecioară astrele anunţă o zi propice activităţilor creative şi relaxării în aer liber. 

Balanţele vor descoperi noi oportunităţi în sfera profesională, astfel încât cariera lor poate lua avânt. Vor fi creativi la muncă şi se vor exprima cu mare uşurinţă.

Dacă la muncă toate sunt bune şi frumoase pentru Scorpioni, acasă trebuie să fie mai atenţi. Au ignorat activităţile casnice, iar partenerul de viaţă se simte neglijat.

O zi frumoasă se anunţă pentru Săgetători. Vor rezolva cu uşurinţă lucrurile care până acum păreau fără soluţie.

Capricornii se vor lăsa duşi de val şi dau dovadă de curaj în plan profesional. Cu atitudinea corectă îşi vor atinge obiectivele.

Vărsătorii au mare nevoie de o pauză. În ultima perioadă au investit mult timp şi energie într-un proiect important, iar oboseala începe să îşi spună cuvântul.

Peştii se pregătesc pentru un moment important în viaţa lor. Fie că e vorba despre serviciu sau familie, se vor simţi cu adevărat împliniţi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 16 ianuarie: Marţi cu trei ceasuri rele! Decizii pe ultima sută de metri pentru o zodie, pot pierde bani