Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 16 februarie: Decizii de ultim moment la sfârşit de săptămână. Aceşti nativi trebuie să aibă grijă ce îşi doresc, ca să nu regrete!

de Redactia Observator

la 16.02.2018 , 09:13

Toţi pentru Unul..şi Unul pentru toţi! Acesta este mottto-ul pentru Vărsători astăzi! Munca în echipă le prieşte, iar din asta nu o sa aibă decât de câştigat.

***

Peştii simt nevoia să ia decizii importante. Aşadar multă prudenţă, altfel.... ar putea rămâne cu buzunarele goale.

Vezi și

***

Pe acelaşi subiect

Berbcii ar face bine să se pregătească de o zi plină de socializare. Este un sfârşit de săptămână perfect.. pentru o ieşire cu prietenii sau..o cină romantică în doi.

***

Taurii reuşesc să îmbine de minune...utilul cu plăcutul! Vor râde toată ziua, se vor distra, dar vor rezolva şi probleme importante.

***

Dacă Gemenii, vor avea cumva vreun gând negativ...acesta va dispărea definitiv! Vor reuşi să lase deoparte furia şi regretele..şi se vor pregăti de un viitor mai bun.

***

Racii vor fi foarte apreciaţi de către şefi. Însă, colegii de muncă..nu vor fi prea încântaţi. Ar fi bine să nu dea atenţie zvonurilor neîntemeiate.

***

Leii sunt foarte harnici astăzi. Chiar dacă ar fi preferat să se odihnească, vor da mult randament la locul de muncă.

***

Nativii Fecioară ar face bine să bea o cafea în plus astăzi. La muncă îi aşteaptă multe treburi de rezolvat, iar telefonul va suna în continuu. Spre seară îşi vor recupera bunadispoziţie.

***

Entuziasmul îi va caracteriza pe Nativii Balanţă. Sunt plini de energie şi o vor investi cu succes în toate proiectele personale.

***

Scorpionii au aşteptat cu nerăbdare acest sfârşit de săptămână. Nu că ar fi singurii, dar ei au mai multe şanse să plece într-o scurtă călătorie.

***

Şi Săgetătorii îşi doresc o vacanţă..e de înţeles, au muncit mult. Dar dacă nu vor pleca...pot ieşi pe seară..la o piesă de teatru sau la un restaurant.

***

Capricornii au o zi plină de activitate! Vestea bună e le surâde norocul pe plan sentimental.

***

Acestea au fost previziunile astrale. Ne revedem după o pauză la rubrica de ştiri mondene şi life-style. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 16 februarie: Decizii de ultim moment la sfârşit de săptămână. Aceşti nativi trebuie să aibă grijă ce îşi doresc, ca să nu regrete!