Antena Meniu Search
x

Caz halucinant într-un spital privat din România: Plătești acum 7.000 de lei sau soția ta moare!

Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, a semnalat un caz absolut halucinant, petrecut într-un spital privat din România.

Medicul Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, a semnalat un caz absolut halucinant, petrecut într-un spital privat din România.

Monica Pop a scris pe pagina ei de Facebook un mesaj în care relatează situaţia în care au fost puşi doi tineri căsătoriţi, părinţii a doi copilaşi.

Soţiei i se face rău la serviciu şi intră în şoc hemoragic. În loc să sune la 112 pentru o ambulanţă de urgenţă, medicul firmei la care lucra tânăra a solicitat o ambulanţă de la un spital privat, cu care societatea avea contract doar pentru analize și consultaţii.

Tânăra ajunge la spital în şoc hemoragic, iar medicul de gardă constată că este vorba despre o sarcină extrauterină.

Femeia trebuia operată de urgenţă, starea ei nepermiţând alt transport. Monica Pop spune că, înainte de a intra în sala de operaţie, medicul îi pune soţului în faţă contractul prin care trebuia să plătească 7000 lei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citiţi mai jos întregul mesaj postat de dr. Monica Pop, pe reţeaua de socializare:

"CAZ GRAV !!! CINE PLATESTE ???!!!

Medicul cu care are contract o firma este chemat pt ca o salariată se simtea foarte rău. Desi constată că pacienta e f palidă , cu tensiune tot mai mica si puls filiform si stare de lesin, nu se gîndeste la ce s-ar fi gîndit si un student (SARCINA EXTRAUTERINA RUPTA-URGENTA CHIRURGICALA MAJORA) si, dupa 2 ore, văzind că tînăra e ra tot mai rău, în loc să sune la 112 pt o ambulanta de urgenta, solicită ambulanta de la un spital privat (cu care firma are contract DOAR pentru analize și consultatii).

La care, a spus ca nu a răspuns nimeni la call-center. Si a lasat -o în stare atît de gravă, s-o ducă soțul , fără asistența medicală! Putea să moară pe drum!!!!

Ajunge la acest spital aproape în colaps! Medicul de garda pune diagnosticul de sarcina extrauterina rupta, colaps, șoc hemoragic,! Starea pacientei nu permite alt transport si medicul intră în sala de operatie, dar, înainte, i se pune în față sotului bolnavei care abia mai respira contractul de 7000 lei( doar operatia). Vineri seara.

Sîmbătă i se spune că duminică va fi externată( desi avea 5 g de hemoglobina – anemie gravă, sondă si tub de dren) si că va trebui să achite suma ( aproape 100 de milioane !!!) înainte! Duminica! Adică azi!

Doi tineri intelectuali, cu 2 copii si datorii la banca! Si asigurare de sănătate! Cum și de unde să poată scoate ei atîtîa bani? E vina lor că medicul firmei a greșit diagnosticul si pacienta nu a fost dusă, asa cum ar fi trebuit, într-un serviciu de urgenta?!!!

Aflu ca medicul i-a spus sotului pacientei să semneze contractul pentru bani pt că daca n-o opereaza imediat, va muri si ca, daca nu au bani, LE DA EL! Un medic tînar si ADEVATAT! Vă dati seama de ce sînt capabili cei care se ocupa de administratie daca a spus medicul asa?!!!

Deci, tînăra era pe moarte iar ei l-au obligat pe soț să semneze contractul de plată, ca să-i permită medicului s-o salveze! Intr-o situatie limita! Ei se gîndeau la bani!!! Doamne ferește!

Spitalul privat, pe de altă parte, poate pune ce prețuri dorește. Dar, intr-o asemenea situatie, nu puteau fi oameni?

Bravo, domnule Doctor! Din suflet!

Urâtă atitudinea administrativa! Era vorba de o viata in pericol major! Daca nu semna, nu-l lăsau pe medic s-o salveze? Aude cineva ?!!! E posibil asa ceva?

Tînăra a fost operata si tratata o zi. Azi a plecat acasa!! Cum rezolvam asemenea cazuri?!!!".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Caz halucinant într-un spital privat din România: Plătești acum 7.000 de lei sau soția ta moare!