Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 17 ianuarie: Emoţiile fac legea pentru mai multe zodii! Ei sunt cei care fac schimbări în relaţia cu persoana iubită

de Redactia Observator

la 17.01.2018 , 08:33

BERBEC

În interiorul vostru se dă o luptă. Bunul simţ nu vă lasă să faceţi rău unei persoane, chiar dacă sunteţi conştienţi că omul respectiv nu ar sta pe gânduri dacă situaţia ar sta invers.

****

Vezi și

TAUR

Pe acelaşi subiect

Relaţia sentimentală stagnează de o bună perioadă de timp. Aveţi impresia că nu vă îndreptaţi către o direcţie bună şi vă provocaţi partenerul de viaţă la o discuţie serioasă.

****

GEMENI

Începeţi să puneţi în practică o promisiune făcută acum mai multă vreme. Vă simţiţi multumiţi din punct de vedere moral, pentru că aveaţi o mare responsabilitate pe umeri.

****

RAC

Cea mai bună strategie pentru această zi este să fiţi cu ochii în patru şi să nu treacă nici măcar o vrabie în zbor fără să o observaţi. Aceste mici detalii vor face diferenţa.

****

LEU

Purtaţi o discuţie serioasă cu o persoană mai în vârstă şi începeţi să apreciaţi mai mult micile plăceri ale vieţii. Aşadar învăţaţi o lecţie foarte importantă astăzi.

****

FECIOARĂ

Poate fi o zi cu o atmosferă complicată, mai greu de suportat. Însă comunicarea directă este cheia succesului astăzi!

****

BALANŢĂ

Cineva din preajma voastră vă îndrumă într-o direcţie greşită. Ar trebui să fiţi mai atenţi la informaţiile pe care le primiţi.

****

SCORPION

Emoţiile sunt din ce în ce mai puternice, starea euforică e la ea acasă, iar o decizie luată alături de persoana iubită vă aduce multă linişte.

****

SĂGETĂTOR

Aveţi de făcut câteva cumpărături necesare şi urgente astăzi. Aşa că o sesiune de shopping este în programul vostru.

****

CAPRICORN

Aveţi o zi ieşită din comun. Toate vă merg bine şi parcă NU vă vine să credeţi că toate lucrurile se aşează exact aşa cum vă doreaţi.

****

VĂRSĂTOR

Astăzi scoateţi la iveală latura voastră romantică. Puneţi la punct o surpriză pentru partenerul de viaţă şi aveţi nevoie de complici.

****

PEŞTI

Astăzi veţi avea parte de o zi liniştită şi nimic nu vă va face să ieşiţi din ritmul vostru. Ba mai mult, lucrurile merg bine şi acasă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 17 ianuarie: Emoţiile fac legea pentru mai multe zodii! Ei sunt cei care fac schimbări în relaţia cu persoana iubită