Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 18 februarie. Joc cu miză mare pentru nativii unei zodii, care trebuie să se gândească neapărat cum să facă mai mulţi bani

"Probleme cu inima" pentru un semn al Zodiacului. Partenerul de viaţă ia o decizie care dă bătăi de cap acestor nativi. Află ce ţi-au rezervat astrele.

Vezi și

"Probleme cu inima" pentru un semn al Zodiacului. Partenerul de viaţă ia o decizie care dă bătăi de cap acestor nativi. Află ce ţi-au rezervat astrele pentru ziua de duminică!

Vărsătorii vor avea nenumărate motive să zâmbească. Trebuie doar să privească în jur mai atenţi. Şi un motiv suficient de bun, este faptul că este weekend!

Peştii vor fi rezervoare de optimism! Aşa că niciun lucru..nici măcar cel mai dificil nu le va sta în cale.

Şi Berbecii ar face bine să adopte această atitudine, însă ei nu se simt bine până nu-şi impun punctul de vedere. Măcar acum,că e duminică, ar trebui să fie puţin mai toleranţi.

Taurii vor avea un singur scop! Să facă o atmosferă cât mai frumoasă în casă. Posibil să organizeze o masă în familie...şi cu această ocazie..să încerce o nouă reţetă culinară.

Gemenii simt nevoia de ceva nou..aşa că pot începe prin a face o schimbare de decor prin casă..Partenerul de viaţă... va fi bucuros!

La fel şi Racii...vor avea multe idei originale..însă le va lipsi energia pentru a le pune în practică.

Leii au muncit cam mult în ultima perioadă, aşa că astăzi tot ce ar fi indicat să facă..e să se odihnească. Vor avea destul timp să se gândească la probleme, dar NU azi!

Cheltuielile Fecioarelor vor fi mai mari decât banii din casă. Ar trebui să fie cumpătaţi şi să se gândească.. cum să producă mai mulţi bani. 

Nativii Balanţă ar putea avea probleme cu inima! Nu, în niciun caz... medicale. Ci de ordin sentimental. Aşa că ar face bine să-şi surprindă partenerul cu ceva inedit, asta dacă nu vor să aibă probleme cu el. 

Scorpionii ar trebui să nu lase pe mâine ce pot face astăzi. Sunt obosiţi şi vor să amâne tot ce au de facut.

Duminica aceasta este o zi foarte norocoasă pentru Săgetători! E posibil să primească surprize din partea persoanei iubite!

Capricornii îşi îndreaptă atenţia către familie. Locul unde vor simţi multă căldură sufletească. Nicăieri nu-i ca acasă, nu-i aşa?

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Horoscopul zilei, 18 februarie. Joc cu miză mare pentru nativii unei zodii, care trebuie să se gândească neapărat cum să facă mai mulţi bani