Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 20 decembrie 2017: Dragostea pluteşte în aer. Zodia care primeşte astăzi inelul de logodnă!

Ziua de miercuri este sub semnul dragostei, iar şansele ca nativele unei zodii să termine ziua cu un inel de logodnă pe deget sunt foarte mari.

Vezi și

Ziua de miercuri este sub semnul dragostei, iar şansele ca nativele unei zodii să termine ziua cu un inel de logodnă pe deget sunt foarte mari. Află cine sunt norocoşii.

Berbecii ar putea cunoaşte astăzi o persoană alături de care vor trăi o frumosă poveste de dragoste, iar sărbătorile vor arăta altfel.

Taurii vor primi vestea cea mare. Este vorba despre un inel de logodnă, căsătorie sau poate vor deveni părinţi.

Gemenii vor alege o variantă de relaxare, o cină în doi sau o seară la teatru. Cert este că vor avea o seară perfectă alături de persoana iubită.

Pe acelaşi subiect

Ca de obicei, Racii o să mai lase de la ei ca să poată continua o relaţie sentimentală, dacă partenerul nu schimbă nimic.

Astăzi Leii vor descoperi ceva nou la partenerul de cuplu, sau poate are să le spună ceva care să îi impresioneze.

Fecioare se vor apuca de o curăţenie generală, dar nu o să uite nici de prietenii. Pe seară se vor relaxa în compania acestora.

Balanţele sunt în formă şi o să rezolve tot felul de mărunţisuri pe care le-au tot amânat.

Scorpionii sa vor decide într-o clipă să pornească la drum, la insistenţele unor prieteni care vor să se bucure de o reuşită a familiei.

Săgetătorii o să mai faca încă un sacrificiu financiar, pe langă celelalte, pentru ai lua cuiva drag ce ştie că îşi doreşte foarte mult.

Capricornii vor fi luaţi prin surprindere!  Este posibil să semneze un contract de colaborare, ceea ce le asigură banii pentru vacanţa de sărbători.

Vărsătorii vor lămuri nişte aspecte care ţin de viaţa de cuplu, se vor pune de acord cu partenerul în privinţa bugetului de cheltuieli şi a programului de sărbători.

Iar Pestii se simt foarte multumiţi din punct de vedere emoţional. Au realizat ceva care le oferă o linişte aparte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri Mondene » Horoscopul zilei, 20 decembrie 2017: Dragostea pluteşte în aer. Zodia care primeşte astăzi inelul de logodnă!