Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei 23 noiembrie 2017. Berbecii vor primi o veste excelentă, iar Peştii vor lua o decizie importantă legată de viaţa amoroasă

de Redactia Observator

la 23.11.2017 , 07:53

Astăzi, Berbecii vor primi o veste excelentă. Fie sunt acceptaţi la un nou job, fie primesc aprobarea pentru un împrumut, cert e că ziua lor începe cum nu se poate mai bine.

***

Taurii s-ar putea să aibă parte de discuţii în contradictoriu la serviciu. Este indicat să îşi păstreze calmul şi să nu riposteze. 

Vezi și

***

Pe acelaşi subiect

Investiţiile pe care nativii Gemeni le-au facut în ultimul timp s-au dovedit a fi spornice. Astăzi vor culege roadele unor săptămâni pline de muncă.

***

Racii pot întâlni o persoană specială astăzi. O nouă relaţie poate deveni profundă şi benefică pentru cei mai mulţi dintre ei.

***

Leii pot rezolva cu uşurinţă probleme legate de bani. Au şansa să facă parte dintr-un proiect care îi poate propulsa într-o funcţie de conducere.

***

Partenerul de cuplu le va surprinde astăzi pe Fecioare. Este cea mai bună perioadă pe plan sentimental pentru ele. 

***

Balanţele sunt în formă şi fac planuri pe teremen lung. Au şansa să găsească soluţii care să le îmbunătăţească situaţia financiară.  

***

Deşi banii nu aduc fericirea, Scorpionii obţin astăzi câştiguri substanţiale din muncă proprie. Iar asta le va schimba complet starea de spirit.

***

Săgetătorii au şansa de a-şi schimba direcţia profesională. Norocul şi oportunităţile sunt de partea lor pentru o lungă perioadă de timp.

***

Capricornii reiau activităţi mai vechi pe care le-au neglijat. În a doua parte a zilei se vor dedica unui membru al familiei. 

***

Vărsătorii pot cunoaşte o persoană mai în vârstă care le propune să participe într-o afacere sau într-un nou proiect important. Acest lucru le va rezolva problemele financiare. 

***

Iar Peştii vor lua o decizie importantă în ceea ce priveşte viaţa amoroasă. A venit momentul să aibă o discuţie serioasă cu partenerul de viaţă. 

***

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei 23 noiembrie 2017. Berbecii vor primi o veste excelentă, iar Peştii vor lua o decizie importantă legată de viaţa amoroasă