Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 28 februarie: Una caldă, alta rece în dragoste! Aceşti nativi fac pasul cel mare alături de jumătatea lor, alţii trăiesc o mare dezamăgire

Una caldă, alta rece la capitolul dragoste! Aceşti nativi fac pasul cel mare alături de jumătatea lor, alţii trăiesc o mare dezamăgire.

de Redactia Observator

la 28.02.2018 , 07:46

Una caldă, alta rece la capitolul dragoste! Aceşti nativi fac pasul cel mare alături de jumătatea lor, alţii trăiesc o mare dezamăgire.

Nativii Peşti se pot simţi mai melancolici ca niciodată. Pentru a ieşi din această stare...Ar putea să-şi cumpere un obiect nou care să-i bucure...sau să stabilească o întâlnire cu prietenii.

***

Vezi și

Tot ce trebuie să facă Berbecii în această zi este să preia iniţiativa! Ar putea avea activităţi plăcute cu copiii sau cu persoana iubită!

Pe acelaşi subiect

***

Taurii gândesc cu voce tare şi nu fac deloc bine. Ar fi indicat să ţină anumite lucururi doar pentru ei.

***

Gemenii vor reuşi de minune să îmbine plăcutul cu utilul. Vor râde, vor glumi...dar vor munci şi cu mult spor.

***

Pe Raci... nu îi poţi opri de la nimic. Sunt foarte devotaţi în tot ceea ce fac şi e bine să nu-i asaltăm cu prea multe întrebări.

***

Chiar dacă este mijlocul săptămânii...Leii s-ar putea să înceapă să plănuiască o vacanţă mult dorită. Este un moment prielnic pentru planificarea călătoriilor.

***

Activi şi sociabili...Nativii Fecioară se implică în proiecte ce le pot aduce venituri substanţiale...dar şi multe laude din partea celor din jur. 

***

Puterea de convingere a Balanţelor este de necomparat astăzi! Toate activităţile începute au mari şanse de succes!

***

Scorpionii se înclină în faţa dragostei. Cei care nu sunt căsătoriţi, sunt mai nerăbdători ca niciodată să-şi oficializeze relaţia.

*** 

În schimb Săgetătorii...nu stau atât de bine la capitolul dragoste, asta pentru că au trecut prin mai multe dezamăgiri. Este momentul să depăşească acest impas. Se anunţă vremuri şi mai bune!

***

Munca în echipă le prieşte Capricornilor. Împreună cu colegii sau partenerii, pot pune bazele unei afeceri de succes. Unde's doi, puterea creşte, nu-i aşa?

***

Vărsătorii...au parte de ceva rutină atât la serviciu cât şi acasă...În loc să se plângă...ar putea să încerce ceva nou. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 28 februarie: Una caldă, alta rece în dragoste! Aceşti nativi fac pasul cel mare alături de jumătatea lor, alţii trăiesc o mare dezamăgire