Antena Meniu Search
x

Zeci de trenuri anulate astăzi, 28 februarie, din cauza ninsorilor şi a viscolului. Lista actualizată în timp real

Ninsorile şi viscolul care au lovit România au blocat şi traficul pe calea ferată. Zeci de trenuri au fost şi astăzi, 28 februarie.

Zeci de trenuri anulate astăzi, 28 februarie, din cauza ninsorilor şi a viscolului. Lista actualizată în timp real - Facebook

Ninsorile şi viscolul care au lovit România au blocat şi traficul pe calea ferată. Zeci de trenuri au fost şi astăzi, 28 februarie.

Astăzi, 28 februarie 2018, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, CFR Călători a decis anularea a 107 trenuri:

- 42 de trenuri anulate în Constanţa

- 49 de trenuri anulate în Craiova

- 13 trenuri anulate în Bucureşti

- 3 trenuri anulate în Galaţi.

Traficul de călători va fi preluat de restul garniturilor din graficele de circulație, acolo unde există această posibilitate (www.cfrcalatori.ro / Mersul Trenurilor).

În funcție de evoluția vremii și a temperaturilor foarte scăzute ce au implicații asupra infrastructurii feroviare și asupra funcționalității materialului rulant, pot să apară și alte modificări în programul de circulație a trenurilor de pasageri.

Vezi aici LISTA TRENURILOR ANULATE, actualizată 

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern.

În situaţia apariţiei unor defecțiuni la instalația electrică/de încalzire, pe fondul temperaturilor foarte scăzute, personalul de tren va redistribui călătorii, în măsura posibilităţilor, în alte vagoane şi le va acorda asistenţa necesară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Zeci de trenuri anulate astăzi, 28 februarie, din cauza ninsorilor şi a viscolului. Lista actualizată în timp real