Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 28 noiembrie: Ziua de marţi vine cu multe probleme! Ele sunt zodiile care trebuie să se ferească de ghinion

de Redactia Observator

la 28.11.2017 , 07:39

Berbecii vor înregistra unele succese la locul de muncă. Asta este singura veste bună pentru ei. Relaţia cu persoana iubita scârţâie, iar situaţia financiară este tot mai precară.

Taurii vor avea portofelul plin, dar degeaba. Le lipseşte cumpătarea, iar în scurt timp le vor lipsi şi banii.

Şi Gemenilor le va lipsi ceva, şi anume liniştea! La tot pasul vor întâlni pe cineva pus pe harţă.

Vezi și

Din neglijenţă sau grabă, Racii vor fi predispuşi azi la multe gafe. Dacă nu vor fi foarte atenţi, s-ar putea trezi cu foarte multe probleme pe cap.

Pe acelaşi subiect

Leii vor fi foarte sociabili astăzi. Vor întâlni persoane noi în preajma cărora se vor bucura din plin de acestă zi. 

Nimic nu le va ieşi astăzi Fecioarelor aşa cum şi-au propus, iar asta le va întrista la culme. Doar o partidă de shopping le-ar mai putea aduce zâmbetul pe buze. Atenţie, însă, la cheltuieli!

Dimineaţa va fi una zbuciumată pentru Balanţe. Din cauza problemelor finaciare se vor certa cu rudele sau cu persoana iubită. 

Scorpionii vor termina o activitate începută cu ceva vreme în urmă, iar acest proiect le va aduce nişte câştiguri destul de mari.

Săgetătorii au fost mână largă şi acum au probleme cu banii. Totuşi se vor consola cu faptul că totul merge bine la serviciu şi acasă.

Capricornii vor avea multe de făcut, dar au mintea limpede şi vor reuşi să îşi programeze activităţile astfel încât să termine totul. Ba chiar le va rămâne timp şi pentru o relaxare.

Vărsătorii vor avea astăzi parte de ceva ghinioane. Fie se vor certa cu un apropiat, fie li se va strica ceva prin casă.

Iar Peştii vor avea parte de clipe frumoase alături de cei dragi şi vor amâna activităţile de natură profesională.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 28 noiembrie: Ziua de marţi vine cu multe probleme! Ele sunt zodiile care trebuie să se ferească de ghinion