Antena Meniu Search
x

Ninsoare şi viscol în România. Se circulă în condiţii de iarnă pe mai multe drumuri naţionale. Unde se intervine pentru deszăpezire (VIDEO)

Centrul INFOTRAFIC informează că la această oră nu sunt anunţate autostrăzi, drumuri naţionale sau drumuri judeţene cu circulaţia întreruptă din cauza vremii.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate autostrăzi, drumuri naţionale sau drumuri judeţene cu circulaţia întreruptă din cauza vremii nefavorabile.

Deşi există (în zona montană) artere pe care circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă, nu sunt semnalate probleme majore, pe aceste drumuri acţionându-se cu utilaje de deszăpezire.

Se circulă în condiţii de iarnă:

-în judeţul Buzău – DN10 Siriu – limita cu judeţul Covasna;

-în judeţul Dâmboviţa – DN71 Moroieni – limita cu judeţul Prahova;

-în judeţul Prahova – DN1 Ploieşti – Sinaia - Braşov; DN1A Ploieşti – Cheia - Braşov;

-în judeţul Vrancea – DN2D Bârseşti – limita cu judeţul Covasna; DJ205D Nereju;

-în judeţul Gorj – DN67C Novaci - Rânca;

-în judeţul Mureş – DN13 Acăţari – Bălăuşeri;

-în judeţul Bistriţa-Năsăud – DN17 Pasul Tihuţa; DJ151 Zoreni;

-în judeţul Alba.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis pentru astăzi atenţionări de vreme rea pentru numeroase zone ale ţării.

"Sfătuim conducătorii auto ca, înainte de a pleca la drum, să se intereseze despre prognoza meteorologică şi starea drumurilor pe care urmează să se deplaseze, iar în timpul călătoriei să manifeste prudenţă sporită la volan şi să adapteze în permanenţă viteza la condiţiile meteo-rutiere", se mai arată în comunicatul Centrului Infotrafic.

Citeşte şi: Cod portocaliu de ninsori abundente şi viscol puternic în România, în următoarele ore. Vezi harta zonelor afectate

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Ninsoare şi viscol în România. Se circulă în condiţii de iarnă pe mai multe drumuri naţionale. Unde se intervine pentru deszăpezire (VIDEO)