Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 29 noiembrie: Emoţiile sunt la ordinea zilei! Veşti grozave pentru unele semne ale zodiacului

Emoţiile sunt miercuri la ordinea zilei! Unele semne ale zodiacului primesc veşti grozave încă de la primele ore. Află ce ţi-au pregătit astrele!

de Redactia Observator

la 29.11.2017 , 11:20

Emoţiile sunt miercuri la ordinea zilei! Unele semne ale zodiacului primesc veşti grozave încă de la primele ore. Află ce ţi-au pregătit astrele!

Berbecii vor avea o zi plină de emoţii. Vor primi un răspuns la o solicitare făcută în urmă cu ceva timp, dar veştile vor fi mai bune decât se aşteptau.

Taurii sunt foarte eficienţi şi reuşesc să rezolve tot ce şi-au propus. Au o viaţă socială bogată, cu ieşiri, relaţionări sau călătorii, iar asta le aduce multe satisfacţii.

Vezi și

Astăzi, Gemenii îşi vor îndrepta atenţia către ceva ce le va aduce linişte. Poate fi vorba de un sport sau un hobby.

Pe acelaşi subiect

Pentru Raci este o zi potrivită pentru activităţile individuale. Nu vă implicaţi în proiecte la care muncesc mai multe persoane, ci ocupaţi-vă doar de voi!

Din punct de vedere personal, se anunţă o zi specială pentru nativii Leu. Atât familia, cât şi prietenii pun la cale ceva special pentru ei, motiv pentru care aceştia vor radia de fericire.

Fecioarele sunt în centrul atenţiei astăzi şi reuşesc să îi facă pe toţi cei din jurul lor să se simtă bine. Este posibil să organizeze o ieşire în oraş sau o petrecere.

Balanţele simt nevoia de mai multă adrenalină şi vor plănui o escapadă pentru zilele următoare.

Pentru Scorpioni, succesul e garantat în afaceri şi negocieri, în tot ce ţine de sfera profesională şi chiar întâlniri personale ori călătorii.

Cu zâmbetul pe buze se vor trezi în această dimineaţă Săgetătorii care vor să se implice în foarte multe proiecte şi afaceri, însă e posibil să întâmpine şi câteva situaţii mai dificile.

O întâlnire importantă le oferă Capricornilor ocazia unui nou început. Sunt deschişi spre tot ce e nou, iar seara îi prinde în compania persoanei iubite.

Energia este cuvântul de bază pentru voi, nativii din Vărsători. Vă organizaţi bine şi terminaţi cu succes tot ceea ce v-aţi propus.

Iar Peştii vor fi numai un zâmbet! Evenimentele de astăzi le vor da nenumărate motive.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 29 noiembrie: Emoţiile sunt la ordinea zilei! Veşti grozave pentru unele semne ale zodiacului