Antena Meniu Search
x

Iadul Bucătarilor, pe întuneric

Pierduţi în întuneric. Aşa se vor simţi concurenţii de la Iadul Bucătarilor în probele din această seară. Pentru că vor realiza farfuriile cerute legaţi la ochi

Vezi și

Pierduţi în întuneric. Aşa se vor simţi concurenţii de la Iadul Bucătarilor în probele din această seară. Pentru că vor realiza farfuriile cerute legaţi la ochi

Proba le va testa cunoştinţele în materie de mâncare afrodiziacă - pentru că asta au de gătit, dar şi capacitatea de a se descurca în bucătărie pe întuneric. Învingătorii vor ajunge, împreună cu chefii, la munte.

În timp ce unii se amuză, alţii tremură panicaţi. Un plating făcut pe nevăzute le va aduce concurenţilor mustrări.

În cea de-a doua ediţie, difuzată în seara aceasta, de la 20.30, la Antena 1, concurenţii primesc sarcina de a monta farfurii legaţi la ochi. Proba le va testa cunoştinţele în materie de mâncare afrodiziacă - pentru că asta au de gătit, dar şi capacitatea de a se descurca în bucătărie legaţi la ochi.

Concurenţii se vor putea baza doar pe talentul lor şi pe indicaţiile colegilor de echipă. Recompensa va fi savuroasă. Învingătorii vor ajunge la munte, unde chiar şi surprizele au un aer tare.

Cea de-a doua probă va fi coordonată de chef Scărlătescu şi se anuntă mult mai tensionată. Apar şi primele conflicte între concurenţii care încep, încet, încet, să se lupte pentru a-şi păstra locul în bucătărie.

Proba a doua aduce ciocniri şi în tabăra fetelor. Maria şi Rebeca sunt într-un duel continuu în bucătărie. Replicile tăiase, meniurile chinuite şi surprizele diabolice vă vor fi dezvăluite în această seară la 20.30, la "Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri Mondene » Iadul Bucătarilor, pe întuneric