Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Târgu Mureş este vice-campion mondial la skandenberg. Are peste 140 de kilograme şi este poliţist

Faceţi cunoştinţă cu românul cu braţe de fier! Este poliţist local în Târgu-Mureş, are 44 de ani, peste 140 de kilograme şi se mândreşte cu titlul vice-campion mondial la skandenberg. Acum se pregăteşte pentru o nouă competiţi internaţională de unde şi-a propus să vină cu  premiul cel mare. El este Dănuţ Borbil! Se antrenează 6 zile din 7 cu un sigur scop - să devină, oficial, cel mai puternic om din lume.  

Vezi și

Faceţi cunoştinţă cu românul cu braţe de fier! Este poliţist local în Târgu-Mureş, are 44 de ani, peste 140 de kilograme şi se mândreşte cu titlul vice-campion mondial la skandenberg. Acum se pregăteşte pentru o nouă competiţi internaţională de unde şi-a propus să vină cu  premiul cel mare. El este Dănuţ Borbil! Se antrenează 6 zile din 7 cu un sigur scop - să devină, oficial, cel mai puternic om din lume.  

Municipiul Târgu Mureş va fi reprezentat nu doar în România, ci şi în întreaga lume, la campionatul mondial de skandenberg. La doar 44 de ani de ani şi 146 de kilograme, Dănuţ Borbil, campionul european la skandenberg, va participa şi la competiţia mondială.

Competiţie pe care spotivul e mai hotărât ca niciodată să o câştige. Are şi de ce să spere la... titlul suprem. Pasiunea pentru skandenberg o are de când se ştie.

"Practic acest sport din 2007. Am reuşit prin foarte multă muncă şi foarte multă voinţă să obţin foarte multe titluri, sunt multiplu campion naţional, sunt câştigătorul ligii balcanice de skandenberg, sunt campion european, vicecampion mondial", spune Dănuţ Borbil.

Şi pentru că, de cele mai multe ori se antrenează în parc are şi fani. Prichindeii visează să ajungă şi ei aşa atât de puternici ca Dănuţ.

Atunci când nu se antrenează, Dănuţ e agent la Poliţia Locală. Un agent impunător cu care cei certaţi cu legea nu îndrăznesc să se pună. 

Pe lângă titlurile câştigate, cea mai mare satisfacţie a sportivului este că şi-a întâlnit idolul. Pe Arnold Schwartzeneger.

"În momentul în care s-a deplasat la fiecare stand în parte, unde se ţineau diferite sporturi, în momentul în care a ajuns la masa de skandenberg, a venit alături de mine, a dat mâna cu mine, ne-a felicitat, ne-a încurajat, am fost extraordinar de încântat şi de fericit că îl am alături pe cel mai mare sportiv din culturismul mondial", a spus Dănuţ.

Dănuţ mai are doar o lună la dispoziţie ca să se antreneze pentru titlul de campion mondial. Competiţia se va ţine în capitala Ungariei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Un bărbat din Târgu Mureş este vice-campion mondial la skandenberg. Are peste 140 de kilograme şi este poliţist