Antena Meniu Search
x

Începe ultimul sezon din Game of Thrones

Doar câteva ore au mai rămas până la premiera mondială a ultimului sezon din Game of Thrones, cel mai vizionat şi cel mai premiat serial din toate timpurile!

de Redactia Observator

la 15.04.2019, 00:23

Vezi și

Doar câteva ore au mai rămas până la premiera mondială a ultimului sezon din Game of Thrones, cel mai vizionat şi cel mai premiat serial din toate timpurile! Aşteptat cu nerăbdare de fani, finalul promite să aducă pe micile ecrane cea mai mare scenă de luptă din istoria televiziunii. Longeviv şi plin de violenţă, dar şi de imprevizibil, Game of Thrones le-a schimbat radical viaţa actorilor care fac parte din distribuţie.

După o pauză de un an şi nouă luni, serialul momentului pare gata pentru marele final. Nu, însă, şi actorii care au dat viaţă unor personaje memorabile.  

Serialul le-a schimbat complet viaţa actorilor. Kit Harington a avut nevoie de terapie pentru a face faţă faimei, John Bradley s-a îndrăgostit de o jurnalistă care l-a intervievat, iar Emilia Clark a suferit două anevrisme cerebrale în timpul filmărilor. 

Dacă finalul serialului este un secret extrem de bine păstrat, locurile în care s-au desfăşurat filmările sunt chiar foarte cunoscute. În timp, au devenit obiective turistice vizitate de sute de mii de oameni. Încă de la început, multe oraşe din Spania au găzduit scenele dramatice. Pentru ultimul sezon, mare parte din acţiune se desfăşoară în decoruri construite special în Irlanda de Nord. Iar în Croaţia va avea loc bătălia epică despre care vorbeşte toată lumea. 

Lansat în urmă cu opt ani, Game of Thrones prezintă povestea a nouă familii nobile care se luptă pentru supremaţia unor tărâmuri fictive. Serialul are 132 de nominalizări la premiile Emmy şi 47 de trofee.

Fanii înflăcăraţi din România vor putea vedea mâine, chiar la cinematograf, primul episod. Iar ultimele secvenţe vor fi difuzate pe 19 mai. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Începe ultimul sezon din Game of Thrones