Antena Meniu Search
x

Irina Shayk şi Bradley Cooper s-ar fi despărţit. Modelul rus s-a mutat din casa în care locuiau alături de fiica lor

Este vestea care circulă în toată presa internaţională, după ce modelul rus s-a mutat din casa în care locuiau, împreună cu fiica lor în vârstă de doi ani.

de Redactia Observator

la 07.06.2019, 10:16

Vezi și

Este vestea care circulă în toată presa internaţională, după ce modelul rus s-a mutat din casa în care locuiau, împreună cu fiica lor în vârstă de doi ani. Zvonurile despre posibila despărţire circulă încă de la gala premiilor Oscar, când actorul a fost protagonistul unui moment savuros cu Lady Gaga.

Relaţia dintre Bradley Cooper şi Irina Shayk atârnă de un fir de aţă, spun apropiaţii lor. Problemele într-unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood ar fi apărut încă de anul trecut şi se pare că încercările celor doi de a continua relaţia au fost un eşec până acum. Pelicula "A star is born" pare să fi distrus şansele lor de a rămâne împreună.

Legătura emoţionantă, din film, dintre Bradley Cooper şi Lady Gaga, a alimentat şi zvonurile conform cărora cei doi ar avea o relaţie romantică şi în viaţa reală.

Iar după duetul de la gala premiilor Oscar, fanii au fost convinşi că cei doi ar avea o legătură amoroasă în secret.

Scena s-a desfăşurat sub privirile Irinei Shayk care a încercat să disimuleze orice urmă de gelozie.

La vremea aceea, actorii au spus că totul a fost doar un spectacol regizat pentru publicul care îşi dorea să vadă asta.

Cu puţin timp înainte de gala premiilor Oscar, Lady Gaga a rupt şi ea logodna şi a renunţat la inelul de 400 de mii de dolari oferit de cel cu care urma să se căsătorească.

Bradley Cooper şi Irina Shayk au format un cuplu inca din 2015 şi au împreună o fetiţă de doi ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Irina Shayk şi Bradley Cooper s-ar fi despărţit. Modelul rus s-a mutat din casa în care locuiau alături de fiica lor