Antena Meniu Search
x

Video Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez, despărțire înainte de nuntă. Artista ar fi fost înșelată cu protagonista unui reality show

Veste surpriză în lumea mondenă de peste ocean: Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez ar fi rupt logodna, punând capăt unei relaţii de mai bine de patru ani. Fostul jucător ar fi înşelat-o cu o femeie mai tânără. Deocamdată niciunul dintre cei doi nu confirmă oficial despărţirea.

de Redactia Observator

la 13.03.2021, 21:46

Vezi și

Păreau de nedespărţit. Tot mai îndrăgostiţi cu fiecare zi. Aparent perfectă, relaţia celor doi ascundea multe imperfecţiuni. Alex Rodriguez a fost acuzat în repetate rânduri că ar fi avut relaţii şi cu alte femei. Inclusiv de un fost coechipier. O femeie ar fi şi motivul despărţirii anunţate ieri de un tabloid american. 

Alex Rodriguez ar fi înșelat-o pe JLo cu protagonista unui reality show

Madison LeCroy, protagonista unui reality show, cu care Alex Rodriguez ar fi flirtat online ar fi pus capăt relaţiei de patru ani dintre cei doi. Relaţie la care fostul jucător de baseball visa din tinereţe.

Cererea în căsătorie a avut loc în Bahamas şi a făcut multă vâlvă pe reţelele de socializare. Inelul a fost la fel de spectaculos precum locaţia.

La ceremonia de învestitură a lui Joe Biden de pe 20 ianuarie, artista încă îl purta pe deget, la fel şi la SuperBowl, semn că lucrurile încă funcţionau. Pandemia le-a dat de două ori peste cap planurile.

Jennifer Lopez: ”Aveam planuri mari pentru vara asta, dar totul este pe pauză deocamdată. Sunt puţin tristă pentru că aveam planuri mari, dar mă gândesc că Dumnezeu are planuri şi mai mari!”

Jennifer Lopez, relații eșuate cu P. Diddy şi Ben Affleck

Cu o carieră impresionantă în muzică, dar şi la Hollywood, Jennifer Lopez este în lumina reflectoarelor de 3 decenii. Nu se poate lăuda însă cu la fel de mult noroc în dragoste. A fost căsătorită de 3 ori şi a avut alte două relaţii de lungă durată cu P. Diddy şi Ben Affleck.

Este neclar exact când s-au despărţit J Lo şi A-Rod. Cert este că, deşi nu au copii şi nici nu au fost căsătoriţi cu acte, au de împărţit o afacere şi câteva proprietăţi în Florida, Miami şi New York.

Vara trecută, cei doi au încercat, fără succes, să cumpere şi echipa Mets.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez, despărțire înainte de nuntă. Artista ar fi fost înșelată cu protagonista unui reality show