Antena Meniu Search
x

Kate si William nu isi vor angaja o dadaca permanenta

Kate si William sunt cei mai moderni viitori parinti ai monarhiei britanice. Nu vor nici dadaca permanenta, asa cum se obisnuieste la Palatul Buckingham si, mai mult de atat, William vrea sa asiste la nastere.

Vezi și

Sunt tineri, frumosi, bogati si adorati de milioane de britanici. Asa ca cel mai asteptat moment din viata lor e subiect de presa, in fiecare zi. Venirea pe lume a bebelusului Ducesei de Cambridge cu Printul William, al doilea in ordinea succesiunii la tronul Regatului Unit, e programata pe 12 iulie, cel mai devreme.

Asta spun ziarele de scandal pentru ca Palatul Buckingham nu a confirmat nimic. In schimb, viitoarea mamica a recunoscut public ca va naste la acelasi spital ca si Printesa Diana: Spitalul St Mary. Drept pentru care, in fata cladirii a fost deja amenajata boxa destinata jurnalistilor.

In urma cu scurt timp, Kate si William au anuntat ca rup traditia. Nu vor angaja o bona permanenta. Mai mult, William va asista la nastere, scriu ziarele de cancan, iar mama si sora lui Kate le vor fi alaturi.

Dar intrebarea de pe buzele tuturor britanicilor e alta. Catherine va da nastere unui baiat sau unei fetite? Raspunsul corect il vom afla cu totii abia odata cu anuntul oficial al nasterii. Facut pe panou, in curtea Palatului Buckingham, la fel cum s-a intamplat atunci cand printul William s-a nascut.

Un singur lucru e cert. Cei din industria vestimentara britanica sunt in culmea fericirii. Odata cu sarcina Ducesei de Cambridge au crescut vanzarile la rochiile elegante si acccesoriile specifice gravidelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri Mondene » Kate si William nu isi vor angaja o dadaca permanenta