Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Kira Hagi, protagonista unei piese de teatru despre Martha Bibescu. Tânăra actriță, susținută de familie la revenirea pe scenă

Kira Hagi, fiica antrenorului Gheorghe Hagi, a fost protagonista unei piese de teatru care s-a jucat, joi seară, la Sala de teatru a Colegiului Național Sfântul Sava.

de Redactia Observator

la 21.12.2018 , 02:08

Kira Hagi, fiica antrenorului Gheorghe Hagi, a fost protagonista unei piese de teatru care s-a jucat, joi seară, la Sala de teatru a Colegiului Național Sfântul Sava.

Fiica legendei fotbalului românesc a interpretat rolul Marthei Bibescu în piesa "Martha. Povestea romanțată a unei prințese", chiar sub privirile familiei ei.

Articolul continuă după reclamă

Alături de Kira s-au aflat, în sală, mama, tatăl și fratele Kire, fostul internațional Gheorghe Popescu și soția acestuia, dar și alți oameni din fotbal.

Pe acelaşi subiect

Cu câteva zile înainte, Kira Hagi a transmis un mesaj pe Facebook prin care îi invita la teatru pe cei care doresc să o vadă jucând în această piesă.

"Buna dimineata! Sunteti in Bucuresti pe 20 sau 21 decembrie? Va astept cu drag (si cu emotii!!) la o piesa de teatru in care am onoarea sa o interpretez pe Martha Bibescu, alaturi de actori si dansatoare cum numai in filme vezi :)). Si la toata povestea se adauga regia, muzica sau costumele, ... Iar despre rolul meu... Ce sa va spun? Ma bucur enorm sa intruchipez, in an centenar, un personaj atat de frumos din istoria noastra. 💙💛❤️", a scris fiica lui Hagi pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Referitor la piesa "Martha. Povestea romanțată a unei prințese", Kira Hagi a declarat, pe pagina de Facebook a evenimentului, că este o piesă care s-a născut din entuziasm pur, iar ea a fost norocoasă să se afle la locul potrivit, în momentul potrivit.

"Îi rog să fie buni cu mine, cu noi de fapt. E o povară destul de mare să te ridici la înălțimea unor astfel de nume, cele pe care încercăm noi să le interpretăm. Dar sunt convinsă că o să le placă. Implicarea noastră, maratonul și șnururile pe care le făceam după 12 noaptea erau fără vreo obligație, ci doar pentru că ne plăcea la nebunie. Sper ca asta să se simtă și în spectacol", a mai spus fiica lui Hagi.

Kira s-a întors în România, după ce a studiat în străinătate

Kira Hagi a plecat în urmă cu câțiva ani în Statele Unite, pentru a studia teatrul la Academia de Teatru şi Film din Los Angeles.

În 2017, fiica fostului fotbalist a fost premiată pentru scurtmetrajul "Fragile", proiectul ei de licenţă.

Referitor la acest proiect, Kira a declarat: "Am făcut multe proiecte de care sunt mândră, dar cred că cel care mi-a provocat cel mai mult tooate abilitățile, a fost să produc, să coordonez, să regizez, să construiesc scenografia (am construit singură două uși care se închideau și se deschideau perfect) și, culmea, să și joc într-o piesă cu 12 personaje. Abia când am auzit aplauzele de final și invitația să-l mai jucăm de câteva ori, am înțeles că pot să fiu mândră de mine".

Tot în 2017 a jucat în filmul "Între chin şi amin", o peliculă de Toma Enache despre aşa numitul experiment "Piteşti".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Kira Hagi, protagonista unei piese de teatru despre Martha Bibescu. Tânăra actriță, susținută de familie la revenirea pe scenă