Antena Meniu Search
x

Video La poveşti cu Mario Joy. Artistul a lansat o nouă piesă, inspirată de iubita lui

Mario Joy a lansat o nouă piesă, inspirată de iubita lui. Artistul a fost prezent în platoul Observator şi a povestit mai multe depsre cel mai recent single, dar şi despre planurile de viitor.

de Redactia Observator

la 14.04.2021, 13:34

Vezi și
  • "Fashionista" lui Mario Joy, lansată în varianta acustică
  • Piesa artistului este licenţiată în Rusia

Pentru că "Fashionista" s-a bucurat de succes şi a rămas pe val, artistul a gândit și o variantă acustică a noii sale piese. Mario se poate lăuda inclusiv cu faptul că ruşilor le-a plăcut atât de mult încât vor să dea bani pentru ea. 

Varianta originală a strâns aproape 200 de mii de vizualizări pe youtube. Piesa, scrisă în perioada pandemiei, are şi o poveste. Este inspirată chiar de iubita artistului. 

Mario Joy: Pandemia asta scoate piese, asta am făcut toţi artiştii în perioada asta. Nu aveam ce altceva să facem, concerte nu sunt. Am lansat piesa aceasta şi din fericire pentru mine am licenţiat-o worldwide în Rusia şi din Rusia se va da mai departe. Rusia este una dintre ţările care îmi ascultă cel mai mult piesele, conform graficelor pe care le am. Vreau să fac o piesă în italiană, una în franceză şi poate şi rusă. Când eram în gimnaziu am făcut rusă, dar mai ştiu doar câteva cuvinte. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » La poveşti cu Mario Joy. Artistul a lansat o nouă piesă, inspirată de iubita lui