Antena Meniu Search
x

EVENIMENT CU STAIF: Laurent Tourette aniverseaza cei opt ani de activitate in Romania, asa cum este obisnuit, tot pe scena!

Laurent Tourette aniverseaza cei opt ani de activitate in Romania, asa cum este obisnuit, tot pe scena, in cadrul unui eveniment inedit!

Vezi și

Evenimentul aniversar, va cuprinde doua show-uri de tunsoare si coafura pe care Laurent Tourette le va sustine in fata invitatilor alaturi de echipa sa, marti, 2 aprilie 2013, incepand cu ora 20.00, la Howard Johnson Grand Plaza - Sala Platinum. Tunsorile si coafurile vor prezenta noile tendinte pentru sezonul primavara-vara, care au fost stabilite in urma cu putin timp la Paris, in cadrul show-ului Haute Coiffure Francaise.

Un alt moment al evenimentului va fi realizat de cunoscutul make-up artist, Mirela Vescan, alaturi de care Laurent Tourette a avut numeroase colaborari in tot acest timp.

Laurent Tourette s-a facut cunoscut in Romania datorita talentului dar si a numarului impresionant de vedete care au apelat la sfaturile si serviciile sale. Laurent activeaza de mai bine de 25 ani si se bucura de un palmares bogat precum - Campion al Frantei la coafura, Campion European si Campion Mondial sau titluri precum Coiffeur Ambassadeur pentru L'Oreal Professionel si membru al Haute Coiffure Française.

De asemenea Laurent Tourette a fost desemnat si furnizor al Casei Regale din Romania.

Alaturi de echipa sa, Laurent Tourette isi desfasoara activitatea in salonul sau, situat in centrul Capitalei, un spatiu intim care pastreaza atmosfera sic, specifica saloanelor frantuzesti.

Pasaportul lui este o mica harta unde se pot citi destinatii ca Statele Unite, Rusia, Liban, China, Italia, Germania, Marea Britanie, Maroc, Tunisia, Iordania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » EVENIMENT CU STAIF: Laurent Tourette aniverseaza cei opt ani de activitate in Romania, asa cum este obisnuit, tot pe scena!