Antena Meniu Search
x

Legendarul Sting ajunge pentru prima dată la Cluj-Napoca. Show îl va deschide chiar fiul artistului!

Aproape 10 mii de spectatori îl aşteaptă, iar britanicul le-a pregătit mai multe surprize. În deschiderea concertului, va cânta chiar fiul artistului.

Vezi și

Aproape 10 mii de spectatori îl aşteaptă, iar britanicul le-a pregătit mai multe surprize. În deschiderea concertului, va cânta chiar fiul artistului, Joe Sumner. Organizatorii au o recomandare specială pentru cei care vor ajunge în această seară la Sala Polivalentă să folosească mijloace de transport în comun, pentru că parcarea subterană va fi închisă din motive de siguranţă.

Au mai rămas puţine ore până când aproape 10 mii de fani vor începe distracţia pe melodiile legendarului Sting. Muncitorii au început deja opregătirea la Sala Polivalentă din Cluj şi pe lângă scena enormă şi boxele de zeci de mii de wati, aceştia vor trebui să amenajeze inclusiv o bucătărie după cerinţele exacte ale artistului. 

Cerinţe care nu au fost extrem de pretenţioase. Britanicul soseşte astăzi la Cluj cu avionul privat. 

LAURA COROIANU, organizator:

Ei întotdeauna în turneele internaţionale au propriul bucătar şi amenajează propriile lor bucătării. În rest, cabinele să fie decorate cu pânză neagră de sus până jos , să aibă aşa o atmosferă liniştitoare înainte de concert.

Legendarul Sting va avea alături pe scenă un invitat surpriză. 

LAURA COROIANU, organizator:

Este foarte interesant că în acest turneu, faţă de celelalte, Sting vine cu fiul său, care este şi el un chitarist şi un cântăreţ foarte bun. La voce seamănă uluitor de tare cu tatăl său. A fost foarte interesant şi a fost dorinţa lui să descopere şi o altă parte a României, mai ales Transilvania care este atât de frumoasă 

Accesul pentru concert se va face începând cu ora 18:00, pentru posesorii de pachete Early Entry, urmând ca de la ora 18:30, accesul sa fie permis tuturor spectatorilor. De la ora 20:00, în deschiderea show-ului Sting, va canta Joe Sumner, fiul artistului. Sting va urca pe scenă de la ora 21:00. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Legendarul Sting ajunge pentru prima dată la Cluj-Napoca. Show îl va deschide chiar fiul artistului!