Antena Meniu Search
x

"Spartacus" s-a antrenat cu fotbaliștii echipei a doua de la Cluj-Napoca. Cunoscutul actor australian filmează zilele acestea în România

Cunoscutul actor australian Liam McIntyre, interpretul din "Spartacus", a sosit zilele trecute la Cluj-Napoca pentru a filma câteva scene ce vor face parte din următoarea sa apariţie cinematografică.

Vezi și

Cunoscutul actor australian Liam McIntyre, interpretul din "Spartacus", a sosit zilele trecute la Cluj-Napoca pentru a filma câteva scene ce vor face parte din următoarea sa apariţie cinematografică.

Dar nu este sigura vedetă de la Hollywood care a ajuns pe plaiurile mioritice.

Liam McIntyre sau Spartacus, cum e cunoscut de fani, se află zilele acestea în Romania, pentru un nou proiect cinematografic.

Stadionul Cluj Arena s-a transformat în platou de filmare pentru producţia americană, "See You Soon", care îl are în rolul principal pe actorul australian.

Pelicula spune povestea de dragoste a unui fotbalist american celebru,  interpretat de Liam, care se accidenteaza în timpul calificărilor pentru cupa mondială din 2018.

În timpul recuperării, personajul interpretat de Liam se îndrăgosteşte de o rusoaică foarte frumoasă, căsătorită şi mamă a unui copil.

Cei doi se cunosc pe un vas de croazieră, iar povestea lor de dragoste începe în timp ce vizitează unul dintre oraşele port în care vasul ancorează.

Scenariul filmului este scris chiar de actriţa principală, născută în Rusia.

În filmul care ar trebui să fie lansat anul viitor joacă şi binecunoscutul Harvey Keitel. Celebrul actor nu e la prima vizită la noi în ţară, mama lui fiind româncă. 

"See You Soon" se filmează în 3 ţări - Grecia, România şi Rusia. Cunoscutul fotbalist Carlos Puyol va avea şi el o apariţie în peliculă.

Zilele acestea filmează pentru un nou lungmetraj, la Cluj-Napoca. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri Mondene » "Spartacus" s-a antrenat cu fotbaliștii echipei a doua de la Cluj-Napoca. Cunoscutul actor australian filmează zilele acestea în România