Antena Meniu Search
x

Cum a fost izolarea pentru Loredana: "Niciodată nu am avut atâta timp"

În fața virusului, toți am fost egali! Cu toții a trebuit să suportăm restricţiile  și să ne izolăm. Și poate cel mai greu e să ai tot și, mai apoi, să nu mai ai nimic.  Când viața ta e scena, publicul, mulțimea și în doar câteva secunde ești singur, doar tu cu tine,  începi să redescoperi viața. Aflată încă în izolare, de dragul celor dragi, mai vulnerabili, Loredana Groza ne-a primit acasă, dar prin intermediul tehnologiei.

de Redactia Observator

la 24.05.2020, 22:08

Vezi și
  • Loredana spune că nu a ieşit din casă, pentru a-şi proteja tatăl.
  • Artista are ca viitor proiect un blog.

Loredana, artist: Dacă poți să mă crezi, eu nu am ieșit încă din casă pentru că îmi protejez tatăl, care este la a doua tinerețe! Niciodată nu am avut atâta timp și atâtea zile în care să stau în casă, fără să ies. Cred că este o premieră în viața mea și nu doar a mea, dar nu am avut niciodată o vacanță atât de lungă.

O vacanţă impusă în care artista a avut timp să se redescopere din nou.

Loredana, artist: Pentru un artist, arta este un companion pe durata întregii vieți! Nu este vacanță! ești artist și când te culci ți când te trezești și când gătești și când faci orice altă activitate care, aparent, nu are nicio treabă cu scena sau cu arta.

Avangardistă pe scenă, Loredana spune că disciplina a ajutat o să reziste în cei peste 30 de ani de carieră.

Loredana, artist: Cred că disciplina este cea mai importantă în orice perioadă a vieții! Chiar atunci când esti în libertate. Mi-am dat seama că prin disciplină pot să îmi canalizez energia, să fac lucruri pe care nu aveam răbdatre șiu timp să le fac și să mă dezvolt interior mai mult decât exterior!

Iar izolarea a fost prilej de a petrece timp alături de cei dragi, de inovat, de compus, dar și de... gătit!

Loredana, artist: Când știi că resursele sunt limitate, că nu poți să ieși sau să faci alte combinații exterioare, trebuie să fii inventiv, să creezi!

 Inventivitate în bucătărie, creativitate in studio...este reteta de succes pentru un artist complex

Loredana, artist:  Am studiat la pian, am compus cântece, am făcut concerte de Paște pe Youtube, studiez chitara din nou cu mult mai multă dedicație și încerc să scriu. Am scris și versuri și poezii...

Iar acum, Loredana are un nou proiect: un blog unde să posteze întâmplări, rețete, versuri dar și sfaturi de beauty si experiențe de viață!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Cum a fost izolarea pentru Loredana: "Niciodată nu am avut atâta timp"