Antena Meniu Search
x

Mihaela Călin vorbește deschis despre viața ei!

Este o femeie puternică, discretă şi hotărâtă. Despre viaţa ei nu vorbeşte prea des.

 Este o femeie puternică, discretă şi hotărâtă. Despre viaţa ei nu vorbeşte prea des. Este o profesionistă şi dacă dai o căutare pe google imaginile pe care le găseşti cu ea sunt de la pupitrul ştirilor.

A fost o provocare pentru mine să o conving să se lase fotografiată în posturi cu care nu e obişnuită şi să răspundă la întrebări la care n-a răspuns niciodată.

Vă invit să o cunoaşteţi pe Mihaela Călin aşa cum e ea în viaţa de zi cu zi, dincolo de pupitrul Observatorului

- Adevăr sau provocare?

Pfuiii… Adevăr! ( după fix o secunda de gândire )

- De ce nu te vezi frumoasă?

Niciodată nu am crezut despre mine că sunt urâtă. Niciodată, niciodată. Dar am considerat că frumuseţea este un dar de la Dumnezeu. I-am mulţumit pentru asta şi m-am gândit în ce fel pot să fiu eu un om mai bun. Şi am încercat să fiu mai înţeleaptă, mai răbdătoare, mai tolerantă.

- Ok, ai încercat să îmbunătăţeşti anumite lucruri, dar totuşi frumoasă nu te-ai văzut, în sensul cunoscut al frumuseţii. Şi când cineva îţi spune că eşti frumoasă zici repede: nu, nu! De ce? Ţi se pare ceva superficial?

Nu, nu mi se pare ceva superficial. Poate că este şi o chestiune de pudoare.

- Ce nu ai face niciodată?

În primul rând nu aş spune niciodată NICIODATĂ :). Dar, aş zice despre mine că nu mi-am dorit în niciun moment din viaţa să experimentez tot ce se poate, nici măcar în zbuciumata adolescenţă. Pur şi simplu despre unele lucruri nu am curiozităţi. Da, ştiu ca e cool şi sună bine în interviuri, dar nu aş face niciodată sporturi extreme. Nu văd rostul.

Vezi pe "Fifi Stie! Vezi ce spui!" continuarea interviului

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Mihaela Călin vorbește deschis despre viața ei!