Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Miss Universe 2018, trofeu câştigat pentru a patra oară de reprezentanta din Filipine

Catriona Gray din Filipine a fost încoronată Miss Univers 2018, fiind pentru a patra oară când ţara din sud-estul Asiei câştigă concursul internaţional de frumuseţe.

de Redactia Observator

la 17.12.2018 , 09:59

- Miss Universe/ Youtube

Catriona Gray din Filipine a fost încoronată Miss Univers 2018, fiind pentru a patra oară când ţara din sud-estul Asiei câştigă concursul internaţional de frumuseţe.

Modelul filipinezo-australin Catriona Gray, în vârstă de 24 de ani, a câştigat titlul în capitala Bangkok, unde a avut loc concursul

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Catriona Gray a fost întrebată în timpul concursului despre viziunea ei privind legalizarea marijuanei, răspunzând că ea sprijină folosirea substanţei în scop medical. 

Miss Africa de Sud, Tamaryn Green, în vârstă de 24 de ani, s-a clasat pe locul secund, urmată de Miss Venezuela, Sthefany Gutiérrez, în vârstă de 19 ani.

Miss Universe 2018 a marcat şi o premieră uriaşă. Miss Spain, Angela Ponce, în vârstă de 27 de ani, a intrat în istorie ca prima persoană transgen care a concurat în cei 66 de ani ai concursului de frumuseţe.

Catriona Gray este a patra concurentă din Filipine care câştigă concursul Miss Univers şi a doua în trei ani. Filipine a câştigat anterior concursul Miss Univers în 2015, 1973 şi 1969. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Miss Universe 2018, trofeu câştigat pentru a patra oară de reprezentanta din Filipine