Antena Meniu Search
x

Moda care a cucerit gusturile celor mai celebri bărbați! Cum adopți stilul cool de la Hollywood

Moda adoptă noi influențe, permitând combinații inedite de haine. Fuziunea de mixuri devine, astfel, una dintre tendințele care par să fi căpătat tot mai multă amploare în ultimul timp. Moda masculină a împrumutat de asemenea această îndrăzneală de a mixa hainele într-o manieră cât mai originală.

- staticflickr.com

Moda adoptă noi influențe, permitând combinații inedite de haine. Fuziunea de mixuri devine, astfel, una dintre tendințele care par să fi căpătat tot mai multă amploare în ultimul timp. Moda masculină a împrumutat de asemenea această îndrăzneală de a mixa hainele într-o manieră cât mai originală.

Astfel, cea mai recentă tendință constă în fashionul dedicat bărbaților dă liber unui match foarte interesant: cel dintre costumele elegante și teniși! Acest trend este în topul preferințelor celor mai celebrii bărbați de la Hollywood!

Ce bărbați celebrii au adoptat acest trend

Atunci când vorbim despre acest trend, am putea spune că, în rândul celebrităților, promotorul a fost Justin Timberlake, care a fost desemnat de către GQ ca fiind unul dintre cei 10 cei mai stilați bărbați din U.S.A. Conform declarațiilor acestuia, Justin adoptă această combinație deoarece îi place să poarte costume în timpul reprezentațiilor de pe scenă, dar nu poate dansa decât în pantofi sport.

Justin Timberlake nu este singurul artist recunoscut la nivel mondial care a adoptat acest stil. Rapperul america Kanye West poate fi observat, adesea, pe scenă și nu numai, purtând această combinație de costum și teniși.

Cum asortezi costumul la teniși. 5 principii de bază

Atunci când asortezi un costum și o pereche de pantofi sport trebuie să ții cont de câteva principii de bază. Chiar dacă vorbim despre o combinație caracterizată, evident, de o mare doză de nonconformism, totuși trebuie să alegem cu atenție modul în care alegem și combinăm piesele.

Dacă și tu consideri că acest trend este cool și ți-ai dori să-l încerci, îți spunem care sunt cele 5 principii de bază în realizarea acestei fuziuni de stiluri:

1. Având în vedere că discutăm despre alăturarea elementelor din două stiluri diferite, alege o pereche de pantofi sport-casual, care să nu arate ca și când ai fugit de pe terenul de fotbal. Sunt excluși pantofii stil gheată de fotbal, la fel ca și cei de alergare.

2. Materialul este și el un criteriu important în crearea unui astfel de mix extravagant. Pentru că, de regulă, costumele sunt realizate din materiale specifice, mai elegante, nu ar trebui să alături o încălțăminte confecționată din nailon, piele ecologică sau texturi sintetice. Mult mai recomandat este să optezi pentru un pantof sport din pânză - cum sunt renumiții tenisi pentru barbati de la brandul Converse - sau din piele.

3. Ținutele care îmbină stilul elegant cu cel sport nu sunt recomandate pentru un eveniment cu ștaif. Combinația pe care ți-am prezentat-o în acest articol este mult mai potrivită pentru o ieșire în club, o plimbare sau pentru o zi casual la birou.

4. Din punct de vedere cromatic, trebuie să respecți aceleași reguli ca și pentru ținutele formate din costum, pantofi clasici și curea, respectiv: pantofii sport vor fi închiși la culoare dacă ai folosit o curea neagră, iar tenișii albi sunt o alegere bună dacă ai o curea maro.

5. Detaliile sunt esența oricărei ținute reușite. În cazul în care adopți această combinație vestimentară, alege șosete foarte joase, care nu sunt vizibile în teniși.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri Mondene » Moda care a cucerit gusturile celor mai celebri bărbați! Cum adopți stilul cool de la Hollywood