Antena Meniu Search
x

Nea Marin, primele declarații după ce a fost confirmat cu noul coronavirus: "Sincer să fiu, m-am panicat un pic" (Video)

Nea Marin a făcut primele declarații, după ce a fost confirmat cu noul coronavirus. Îndrăgita vedetă TV spune că s-a panicat "un pic" atunci când a aflat că este infectat. Întregul interviu poate fi urmărit în această seară, la Observatorul orei 19.00.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.09.2020, 15:13

Nea Mărin, primele declarații după ce a fost confirmat cu noul coronavirus Vezi și
  • Nea Marin a fost confirmat cu noul coronavirus când se afla la Techirghiol, unde filma pentru o nouă producție Antena 1.
  • Vedeta TV a început să se simtă rău, fiind ulterior diagnosticată cu COVID-19.

"Am venit de bunăvoie și nesilit de nimeni la Matei Balș, la camera de gardă, m-au văzut și m-am internat. Sincer să fiu, m-am panicat un pic. 

Dar, în clipa când am ajuns aici și am dat de oamenii ăștia minunați și i-am văzut pe toți cosmonauți, mi-am zis: nea Mărine stai liniștit", a declarat vedeta de televiziune, în exclusivitate pentru Observator.

Reamintim că nea Marin a fost confirmat cu noul coronavirus după ce unul dintre membrii echipei de producție a început să se simtă rău, fiind ulterior diagnosticat cu COVID-19.

Nea Marin se afla la Techirghiol, unde filma pentru o nouă producție Antena 1, ce va debuta pe micile ecrane în primăvara anului 2021.

Din motive de siguranță, filmările la noua producție au fost sistate, urmând să fie reluate când situația o va permite. Printre vedetele implicate în noua producţie Antena 1 se numără Speak şi Ştefania, Alex Velea, Ruby, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu.

Întregul interviul cu nea Marin, după ce a fost confirmat cu noul coronavirus, îl puteți urmări la Observatorul orei 19.00, în această seară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Nea Marin, primele declarații după ce a fost confirmat cu noul coronavirus: "Sincer să fiu, m-am panicat un pic" (Video)