Antena Meniu Search
x

Nicolas Cage filmează în România

Nicolas Cage s-a întors în România. După patru ani, actorul de Oscar filmează la studiourile Castel Film. Are rolul principal într-un thriller regizat de un alt greu de la Hollywood.

Vezi și

 Grăbit, fără chef de vorbă şi grizonant, nu din pricina celor 50 de ani, ci. albit pentru a intra în pielea personajului căruia îi dă viaţă la Bucureşti. Aşa l-am surprins pe Nicolas Cage.

E pentru a doua oară în România. Din nou, Cage are un rol principal într-o peliculă cu buget de invidiat.

Secretos din fire şi foarte atent cu paparazzi, Cage nu a vrut să scoată nici un cuvânt despre filmări. Dar, a lăsat cumva să se vadă că nu se desparte de scenariul filmului "The Dying of the light".

Paul Schrader e un regizor bine cotat peste Ocean. Primele cadre din Exorcistul s-au filmat la indicaţiile lui, a semnat mai multe pelicule pentru care James Coburn şi Nick Nolte au fost nominalizaţi la Oscar şi a semnat scenariul celebrului Taxi Driver, cu De Niro în Rol principal. Acum, Schrader merge pe mâna lui Nicolas Cage pe care l-a adus din nou în România.

Potrivit scenariului peliculei "The Dying of the light", Nicolas Cage este un agent CIA care începe să orbească în timpul ultimei misiuni.

Ultima dată când Nicolas Cage a filmat în România a jucat rolul unui vânător de recompense blestemat.

Acum 4 ani, Cage a filmat pe centura Sibiului , în cariera de piatră de la Roşia, lângă Rovinari, şi la Castelul Huniazilor. În Bucureşt s-au turnat câteva scene într-un spital. Atunci, Nicolas Cage se arăta impresionat de echipa de filmare, de locurile vizitate, dar şi de ospitalitatea românilor.

Acum, filmările vizează mai mult Capitala. Un hotel de lux şi un campus universitar au fost alese deja de regizorul Paul Schrader.

În 2008, Schrader i-a adus în România pe Jeff Goldblum şi Williem Dafoe. Pe lista actorilor folosiţi de regizor în filmele sale se mai află Richard Gere, în American Gigolo, şi Robert de Niro, în Taxi Driver.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Nicolas Cage filmează în România