Antena Meniu Search
x

Viață de artist! Un revelion de neuitat pentru spectatori, mii de euro pentru ei

Fug de la un concert la altul. Urcă pe mai multe scene într-o singură noapte. Şi pentru fiecare dintre ele, schimbă ţinuta. Pentru cântăreţii de la noi, noaptea de Revelion e o noapte de muncă asiduă. Cântă aproape fără oprire, ore în şir.

Vezi și

Pentru ca românii din stradă, sau de acasă, să se simtă bine. N-o fac gratis. O singură reprezentaţie e plătită cu mii de euro. Iar un artist care se respectă are cel puţin două concerte în noaptea de Revelion.

O seară de neuitat pentru spectatori. Una grea pentru artişti. Vedetele muzicii româneşti au lucrat pe ceas şi au ajuns în locul potrivit, la momentul potrivit.

La ora 21.00 "aristocraţii" care au petrecut Revelionul la palatul Parlamentului au primit-o cu aplauze pe Loredana.

Ora 22 şi 45 de minute. Aceeaşi artistă îşi începe show-ul în Piaţa Constituţiei din Capitală în faţa celor aproape 50 de mii de spectatori.

Nu sania cu zurgălăi ci un autoturism cu mulţi cai putere a dus-o pe Loredana după 25 de minute de spectacol, pe o altă scenă, într-o altă piaţă din Bucureşti, pentru ca spre dimineaţă tot Loredana să încingă atmosfera la Vanghelion.

Artista a păşit pe fiecare scenă cu o altă ţinută, dar cu aceleaşi urări de bine pentru români. Gânduri bune şi muzică de calitate a oferit şi trupa Voltaj. La 23 şi 15 minute Călin Goia a dat startul distracţiei în Piaţa Constituţiei.

Graba nu le-a stricat treaba băieţilor de la Voltaj, care au lăsat Capitala pentru provincie.

Nici membrii trupei Vunk n-au prea avut timp să respire. După spectacolul de la ora 22 de pe scena din Piaţa Constituţiei băieţii au pornit la drum.

Tot pe drumuri a fost şi Puya, Delia sau Connect R. Dar la o aşa noapte de grea şi câştigurile au fost pe măsură. Artiştii au încasat pentru un singur spectacol şi câte 15 mii de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Viață de artist! Un revelion de neuitat pentru spectatori, mii de euro pentru ei