Antena Meniu Search
x
LIVE

Noi momente inedite oferite de preşedintele Barack Obama în turneul din Vietnam (VIDEO)

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, şi-a demonstrat de multe ori talentul muzical și pare să nu lase să-i scape nicio ocazie de a mai cânta câte ceva. De această dată, Obama și-a etalat cunoștințele de beatbox în timpul unei întâlniri cu tineri vietnamezi la Ho Chi Minh, miercuri, în ultima etapă a unei vizite de trei zile în Vietnam.

la 25.05.2016, 17:08

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, şi-a demonstrat de multe ori talentul muzical și pare să nu lase să-i scape nicio ocazie de a mai cânta câte ceva. De această dată,  Obama și-a etalat cunoștințele de beatbox în timpul unei întâlniri cu tineri vietnamezi la Ho Chi Minh, miercuri, în ultima etapă a unei vizite de trei zile în Vietnam.

Președintele american răspundea întrebărilor tinerilor vietnamezi când a fost interpelat de o tânără care i-a mărturisit că este solistă de hip-hop. Obama i-a cerut imediat să facă câteva rime freestyle și i-a dat ritmul susținând o scurtă sesiune de beatbox.

"Îți trebuie puțin ritm? Hai, cântă ceva" i-a cerut Obama.

"În vietnameză sau engleză?" a răspuns tânăra cu nonșalanță.

"În vietnameză desigur, deși nu o să înțeleg nimic din ce spui", i-a răspuns președintele.

Tânăra a improvizat câteva versuri în vietnameză pe ritm, în aplauzele celorlalți aproximativ 800 de tineri care participau la întâlnirea cu liderul american. Apoi i-a spus președintelui american că numele ei este Suboi și că a cântat despre oamenii foarte bogați care însă nu sunt fericiți.

Suboi, pe numele său adevărat Hang Lam Trang Anh, are 26 de ani și este o vedetă printre tinerii vietnamezi, fiind considerată "regina hip-hop" din această țară asiatică.

Luni, Barack Obama a surprins clienţii unui mic restaurant din Hanoi, el mergând acolo pentru a gusta din celebra "bun cha", supa tradițională vietnameză.

Obama a renunţat la protocol şi a mers în modestul, dar renumitul restaurant "Bun Cha Huong Lien", unde a mâncat supă de porc cu tăiţei alături de Anthony Bourdain, critic gastronomic al CNN, ale cărui emisiuni conțin specialități culinare din jurul lumii.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Noi momente inedite oferite de preşedintele Barack Obama în turneul din Vietnam (VIDEO)