Antena Meniu Search
x

Un noul sezon Chefi la Cuțite, de la 20:30, pe Antena 1!

În această seară, de la 20:30, chefii îşi încrucişează din nou cuţitele pentru cel de-al 8-lea sezon Chefi la Cuţite. Continuă rivalităţile între chefi, iar în noul sezon va fi o rivalitate şi mai aprigă între concurenţi. Însă scântei vor işi, aşa cum ne-am obişnuit, între chef Scărlătescu şi chef Florin Dumitrescu. Prima ediţie vine şi cu prima amuletă, care va fi jurizată de chef Patrizia Paglieri.

de Redactia Observator

la 07.09.2020, 21:10

Vezi și
  • Un nou sezon spectaculos Chefi la Cuțite, la Antena 1
  • Chefii propun preparate de vis, dar și multă distracție

Rivalităţi, distracţie, vedete şi multe feluri de mâncare. Noul sezon Chefi la Cuţite are toate condimentele şi se anunţă unul extrem de picant.

Cătălin Scărlătescu, chef: Este senzaţional, este incredibil. Pe mine m-a surprins total. Aşa ceva nu o să mai vedeţi, poate până în sezonul următor.

Şi surprizele se ţin lanţ. Alex Abagiu şi Radu, Speak şi Stefania, Carmen Grebenişan şi Florin Ristei şi mulţi alţii vor veni să îşi valideze talentul în bucătărie.

Chefii nu au uitat de rivalităţi.

Florin Dumitrescu, chef: Între mine şi Scărlătescu o să iasă scântei la audiţiile astea.

Cătălin Scărlătescu, chef: Am stradă, am statuie, sunt bun naţional, patrimoniu UNESCO, sunt preşedintele bucătarilor din Calea Lactee, sunt barajul Vidraru, sunt Budha, sunt Arcul de triumf şi mai mult decât atât îmi trebuie zi în calendar, aşa a zis Bontea, nu?

Iar concurenţii le-au urmat exemplul. Ba unii le-au dat coşmaruri chefilor.

Florin Dumitrescu, chef: Am avut multe momente şi de distracţie, unele şi şocante. Eu încă am coşmaruri din cauza unua dintre concurenţi.

Noul sezon a fost filmat în condiţii de pandemie, ceea ce a implicat şi unele restricţii. Chef Florin Dumitrescu s-a izolat de fiicele sale la mansarda casei unde locuieşte pe toată perioada filmărilor.

Florin Dumitrescu, chef: Ele la un moment dat numărau zilele cât mai e până cobor din nou la ele şi suntem împreună, şi în ziua în care am coborât a fost wow.

Şi surprizele se ţin lanţ, mai ales că în acest sezon vom vedea şi alte reguli, de la posibilitatea de a obliga echipa adversă să gătească cu o singură mână, până la șansa de a lua un concurent dintr-o altă echipă.

Noul sezon debutează în această seară la ora 20.30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Un noul sezon Chefi la Cuțite, de la 20:30, pe Antena 1!