Antena Meniu Search
x

O fotografie aparent banală a devenit VIRALĂ. Motivul este surprinzător

O imagine aparent banală, cu o mireasă care se îndreaptă spre viitorul ei soţ, aflat pe plajă, a devenit virală dintr-un motiv surprinzător.

O imagine aparent banală, cu o mireasă care se îndreaptă spre viitorul ei soţ, aflat pe plajă, a devenit virală dintr-un motiv surprinzător.

În imagine, în fundal, apare premierul Canadei, Justin Trudeau, la bustul gol, scrie CNN.

Fotografia a fost realizată de Marnie Recker, care a scris că atunci când mireasa a ajuns pe plaja din Tofino (Canada), Justin Trudeau se pregătea să plece, după o şedinţă de surfing. Însă, din respect pentru momentul solemn, s-a oprit şi a urmărit cum mireasa păşeşte însoţită de părinţi spre altarul instalat pe plajă.

Fotografa Marnie Recker a postat apoi imaginea pe paginile sale de socializare, cu mesajul: "Când primul ministru al Canadei strică accidental o nuntă, o face cu stil şi în spiritul Tofino".

Imaginea cu pectoralii lui Trudeau a făcut înconjurul internetului, la scurt timp după postare.

Nu este prima dată când imagini cu premierul de 44 de ani, care a devenit rapid unul dintre cei mai apreciaţi politicieni la nivel mondial, fac înconjurul lumii.

În fotografia de mai jos este surprins la parada Pride Parade din Toronto, pe 3 iulie 2016.

În martie 2016, o imagine cu Trudeau care îşi demonstrează abilităţile sportive pe un birou a făcut înconjurul reţelelor de socializare.

În urmă cu un an, la un miting, viitorul premier al Canadei a ridicat într-un mână un copil de câţiva ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » O fotografie aparent banală a devenit VIRALĂ. Motivul este surprinzător